R.S. | 6. 10. 2022, 16:44

Mladeniču z zgradbe na glavo padla opeka: "Povsod je kapljala kri"

Profimedia

"To so fotografije, ki sem jih posnela malo pozneje, kot opozorilo vsem vam. Lahko bi bila jaz, lahko bi bil ti," je napisala očividka nesreče.

21-letniku je v središču Zagreba med sprehodom z nedokončane zgradbe na glavo padla opeka. Na kraj nesreče je kmalu prišel rešilec.

Izpoved Zagrebčanke

Zagrebčanka Lara Culović je na družbenih omrežjih opisala dogajanje. Poškodovanemu mladeniču je priskočila na pomoč.

"Fantu pred mano na Branimirjevi ulici je opeka padla neposredno na glavo in mu jo popolnoma odprla. Kri je kapljala povsod. To so fotografije, ki sem jih lahko posnela malo pozneje, kot opozorilo vsem vam. Lahko bi bila jaz, lahko bi bil ti. V šoku sem poskušala krvavitev ustaviti z roko, dokler ni izvlekel brisače," je zapisalo pretreseno dekle. 

Zagrebčanka je poklicala rešilca, fant pa naj bi bil pri zavesti ves čas. Bil je zmeden, ni pa mu bilo slabo. Ko je čakal na prvo pomoč, je fanta posedla. Mladenič se je dekletu zahvalil za pomoč, zdaj se počuti dobro. 

Je Zagreb varno mesto? 

Lara Culović je v zapisu izpostavila, da Zagreb ostaja nevaren kraj za pešce, kolesarje in vse druge udeležence prometa. Prosila je vse, predvsem tiste, ki hodijo po omenjeni ulici, da pazijo nase.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord