R.S. | 6. 11. 2023, 14:46

Glavni osumljenec izginotja Madeleine McCann je morda posnel njene fotografije in jih skril v podzemno skrivališče

Profimedia/fotomontaža

Policisti so razkrili grozljivo teorijo v primeru izginotja triletne deklice. 

Madeleine McCann je izginila leta 2007, njeno izginotje pa še vedno buri duhove. Glavni osumljenec izginotja je nemški pedofil Christian Brückner. Policija je prepričana, da je pred 16 leti umoril deklico.

Maja letos so policisti začeli preiskovati rezervoar blizu mesta Silves, ki ga je Nemec pogosto obiskoval, v upanju, da bodo našli pomembne sledi. Zdaj so policisti razkrili, da menijo, da je obsojeni pedofil morda posnel fotografije triletne deklice in jih zakopal v podzemno skrivališče, poroča Daily Mail. Tako predvidevajo, ker je v preteklosti od svojih žrtev odnesel "trofeje".

Profimedia

Neimenovani vir je za The Sun povedal: "Oblasti zdaj vedo, da je Christian Brückner v vseh krajih, kjer se je zadrževal, zakopal nosilce podatkov, kot so trdi diski in USB ključki, zato so v rezervoarju preiskovalci upali, da bodo našli kaj podobnega. Resnično so mislili, da bodo tam našli fotografije, vendar niso izgubili upanja. Verjamejo, da je naredil dvojne fotografije, ker jih je rad hranil kot trofeje." Bruecknerja so policisti glede izginotje Britanke zaslišali že leta 2013. Strokovnjaki menijo, da je pozneje zaradi tega uničil dokaze ali jih je premestil drugam. 

Madeleine Beth McCann je 3. maja 2007 izginila iz turističnega naselja v Algarveju na Portugalskem, štiri mesece po incidentu pa sta starša postala glavna osumljenca. Portugalska policija se je pred kratkim zakoncema McCann opravičila, izginotje njune hčerke pa še vedno ostaja nerazrešeno. 

Profimedia

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord