K. Ž. | 10. 6. 2024, 18:30

Med igro badmintona se je zlomil lopar in priletel šestletnici v glavo: "Zaslišali smo le kričanje"

Profimedia

Po navedbah policije v Mainu je deklico nenamerno poškodovan njen 10-letni brat.

Počitnice družine iz New Jerseyja so se spremenile v pravo nočno moro, potem ko se je med igro badmintona zlomil lopar in šestletni deklici prebil lobanjo. Mala Lucy Morgan je umrla v sredo, štiri dni po nenavadni nesreči, poroča NY Post.

Šestčlanska družina je uživala na počitnicah v najeti hiši ob jezeru Maine, dokler sanjske idile ni zmotil krik. Po besedah očeta deklice, pastorja Jesseja Morgana, so otroci na dvorišču pred hišo igrali badminton, medtem ko sta z ženo počivala.

Facebook

Tragičen dogodek

Pri zamahu z loparjem navzdol se je del loparja zlomil in Lucy prebil lobanjo. Po podatkih policije v Mainu jo je nenamerno poškodoval njen 10-letni brat. Policijska preiskava je nato pokazala, da se je aluminijasti ročaj ločil od lesenega dela loparja in deklico zadel v glavo.

Lucy so nato s helikopterjem prepeljali v medicinski center Maine v Portlandu, kjer so jo nemudoma operirali. Zdravniki so uspeli šestletnico oživeti, a ni imela več delujočih možganskih funkcij, prav tako ni mogla več sama dihati. Družino so obvestili, da je možnost za okrevanje zelo majhna, saj se je del loparja zaril globoko v možgane, zaradi česar je prišlo do takojšnje arterijske krvavitve.

V sredo ob 4. uri je deklica izgubila boj za svoje življenje. Kot je še povedal oče, se njeni bratje in sestre počutijo krivo in se težko spoprijemajo s situacijo.

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec