K. Ž. | 20. 10. 2023, 16:00 | Vir: STA

Ljubezenska drama italijanske premierke ugledala konec

Profimedia

Mož italijanske premierke je bil zadnje čase večkrat tarča kritik zaradi neprimernih opazk.

Italijanska premierka Giorgia Meloni se je razšla s svojim dolgoletnim partnerjem, televizijskim novinarjem Andreo Giambrunom. Novico je sporočila na družbenih omrežjih le nekaj ur po tem, ko je ena od televizij objavila izjave Giambruna, v katerih je zapeljeval sodelavko.

Meloni je sporočila, da se je zveza, ki je trajala skoraj deset let, končala. "Najine poti so bile že nekaj časa drugačne, čas je, da si to priznava," je dodala.

"Vsi, ki ste me skušali oslabiti, tako da ste udarili po moji družini, morate vedeti, da tudi če kapljica vode upa, da bo razbila kamen, bo kamen vedno kamen, medtem ko je kapljica le voda," je dodala.

Giambruno se je znašel na tnalu, ko je satirična oddaja Striscia La Notizia objavila komentarje, ki jih je pomotoma ujela kamera, iz katerih je razvidno, da je skušal zapeljati svojo sodelavko. "Tako si pametna ... Kako da se nisva spoznala prej," ji je med drugim dejal.

Še bolj nazorne izjave so nato objavili v četrtek, ko je Giambruno jasno spraševal sodelavko, ali je samska ali v odprti zvezi ter se hvalil z varanjem, za katerega naj bi vedeli vsi pri televizijskem podjetju Mediaset, kjer dela.

Prav tako je bil Giambruno večkrat tarča kritik zaradi seksističnih opazk. V eni oddaji je tako dejal, da bi se ženske lahko izognile posilstvu, v kolikor se ne bi napile.

Par se je spoznal leta 2015, skupaj imata sedemletno hči.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol