R. K. | 21. 6. 2023, 15:21

VIDEO: Ubil svoje sinove in mirno gledal njihova trupla, dokler ga niso prijeli policisti (aretacijo so posneli)

Facebook/Law & Crime/posnetek zaslona/fotomontaža

Podrobnosti krutega umora majhnih otrok so naravnost grozljive.

Ameriška policija je objavila pretresljiv vidoposnetek prijetja moškega, ki je obtožen krutega umora svojih treh mladoletnih sinov. Na posnetku, ki ga je posnela policijska kamera, je videti, kako je 32-letni Chad Doerman po umoru mirno sedel na stopnicah domače hiše in čakal, da ga bodo prijeli.

Na posnetku je videti madež krvi na morilčevi levi roki, pred njim pa ležijo trupla umorjenih otrok, ki so jih policisti na posnetku prekrili s črnimi kvadratki. Podrobnosti umora, ki se je zgodil 15. junija v ameriški zvezni državi Ohio, so naravnost grozljive.

Eden od otrok skušal pobegniti

Morilec je otroke, ki so bili stari tri, štiri in sedem let, postrojil na dvorišču pred hišo in jih enega za drugim hladnokrvno ubil. Najprej je ustrelil dva, nato pa je tretji poskušal pobegniti, zato ga je moški ujel in odvlekel nazaj, kjer je tudi njega ustrelil. V napadu je morilec, ki je med zaslišanjem dejanje priznal, ranil tudi mamo otrok, piše Fox News.

Facebook/Law & Crime/posnetek zaslona

Posnetek prikazuje do zob oborožene policiste, ki so se odzvali na klic v sili. Videti je, kako so stopili iz vozila, se sklonili v zavetje in se počasi približevali hiši, pred katero je sedel Doreman.

Okrožni tožilec še ni videl bolj gnusnega zločina

Čeprav je bil oborožen, se morilec ni upiral. Ko so se mu približali, so mu ukazali, naj pokaže roke in vstane. Zatem ga je prvi policist, ki je prišel do njega zgrabil za zaspestje in nato zatilje ter ga bliskovito podrl na tla. Drugi policist mu je nato nadel lisice. Po prijetju so policisti otrokom skušali nuditi prvo pomoč.

Facebook/Law & Crime/posnetek zaslona

"To je daleč najbolj gnusen, grozljiv zločin, kar sem jih videl. Lahko si le predstavljam strah, ki so ga čutili in izkusili ti fantje, ko jih je ubil njihov oče, njihov zaščitnik," je po navedbah Fox News dejal okrožni tožilec Clermont Mark Tekulve.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol