A. B. | 19. 9. 2022, 13:37

Na pogrebu prababice je manjkal najmlajši navihani princ: vemo, zakaj

Profimedia

Odločitev sta po navedbah anonimnih virov iz kraljeve hiše sprejela njegova starša. 

Štiriletni princ Louis, sin princa Williama in Kate Middleton, je bil edini izmed njunih treh otrok, ki se ni udeležil pogreba svoje prababice, Elizabete ll. Devetletni princ George in sedemletna princesa Charlotte sta se pogreba namreč udeležila, hodila sta tik za svojima staršema in pred stricem princem Harryjem in njegovo izbranko Meghan Markle. 

Mali princ je torej ostal doma, zato smo raziskali, v čem tiči razlog in kdo je med tem popazil nanj. 

Na pogrebu ga ni bilo, ker ...

Razlog, da se najmlajši sin princa in pricese Valižanske ni udeležil pogreba, se skriva v tem, da naj bi bil še premlad, da bi zares razumel dogajanje, navajajo na Daily Mail. "Kot starša sta dolgo razmišljala, ali naj se jima otroka pridružita. Louis je seveda premlad, a mislita, da sta George in Charlotte temu kos," je pojasnil vir iz palače.

Valižanska princesa naj bi tudi povedala, da princu še ni čisto jasno, kaj se je zgodilo z njegovo prababico. 

Profimedia

Kdo ga je med tem pazil?

Na srečo so otroci kraljeve družine v dobrih rokah osebe, ki že od leta 2014 svoje življenje namenja samo njim. To je varuška Marie Terese Turrion Borallo. Tudi ona je izjemno zadržana oseba, a se kljub temu iz palače o njej širi glas globoke pohvale. Za Hello so zaposleni nedavno povedali, da "ni poročena in nima partnerja, saj je njeno življenje v celoti posvečeno družini, s katero dela. Znana je po tem, da je popolnoma profesionalna – poročena s svojo službo".

Mnogi varuško primerjajo z Mary Poppins, saj je zmeraj oblečena v rjavo obleko, na glavi nosi klobuk in bele rokavice, ki so v visokih družinah ikoničen modni dodatek varušk otrok. 

Obvlada tudi borilne veščine, saj je od varuške otrok kraljeve družine to zahtevano. S tem namenom je tudi Marie usposobljena za vsak tak primer, kar potrjuje tudi novinarka, specializirana za kraljevo družino, Victoria Murphy. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheRoyalCourier (@theroyalcourier)

Razkrila je, da se varuške naučijo praktično vsega, "od obrambne vožnje, varnostnih vprašanj do tega, kako skrbeti za bodočega kralja ali kraljico. Tako da res ve vse, kar bi morda morali vedeti o vzgoji otroka".

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ