K. Ž. | 8. 3. 2024, 21:30

Kakšna sreča! Mama za sodelovanje v nagradni igri plačala le 11 evrov, osvojila pa …

Sarah Stocks

Omaze/YouTube

Ta mama je zdaj priskrbljena do konca življenja.

Mamici dveh otrok se obeta prav sanjsko življenje v sanjski hiši. V nagradni igri je namreč osvojila razkošno hišo, vredno 3,5 milijona evrov, ter denarno nagrado v vrednosti 117.525 evrov. 43-letna Sarah Stocks, ki je sodelovala v nagradni igri dobrodelne organizacije Omaze Million Pound House Draw, je zdaj ponosna lastnica podeželskega zatočišča v angleškem Cotswoldu, kjer se tradicija sreča s sodobnostjo, poroča WalesOnline.

Omaze/Instagram

Osupljiva nepremičnina je tudi brez hipoteke, vsi pravni stroški pa so pokriti. Sarah je dobila tudi 117.500 evrov denarne nagrade. Ko je Omaze prvič stopil v stik s Sarah in ji povedal za nagrado, je ta mislila, da jo njeni prijatelji vlečejo za nos. Z žrebom so prav tako zbrali 3,5 milijona evrov za dobrodelno organizacijo Great Ormond Street Hospital Children's Charity za pomoč hudo bolnim otrok iz celega Združenega kraljestva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omaze Million Pound House Draw (@omazeuk)

"Nenadoma so ljudje iz Omaza stali pred mojo hišo in mi govorili, da sem zadela hišo v Cotswoldu. Nisem mogla verjeti. Ko sem prišla do hiše, sem pričakovala, da bo eden mojih prijateljev skočil iz omare ter zavpil, da gre za šalo. Hiša je naravnost čudovita," je dejala Sarah Stocks iz Essexa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omaze Million Pound House Draw (@omazeuk)

Stocksova z družino trenutno živi v najemu, saj so želeli prihraniti dovolj denarja za nakup majhnega bungalova. A kaj točno bodo storili z novo pridobljeno hišo še ne vedo, jasno pa je, da si lahko zdaj zagotovo privoščijo bungalov ali dva.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord