R.S. | 10. 5. 2023, 09:06

Najlepši dan življenja se je sprevrgel v nočno moro: med porodom je porodničar otroku odtrgal glavo

Profimedia

Oče je medijem povedal, da je med porodom videl, kako njegova hčerka mežika in premika usta. Nato pa se je zgodilo nepredstavljivo ...

V brazilski bolnišnici se je zgodila prava grozljivka. Porodničar naj bi med porodom na silo potegnil otroka iz matere, pri tem pa mu je odtrgal glavo, poroča Daily Mail. Nesreči je bil priča tudi oče otroka. Družina pokojnega otroka trdi, da so jih v bolnišnici kasneje poskušali prisiliti podpisati dokumente, z namenom, da bi prikrili, kaj se je zgodilo. Bolnišnica je sporočila, da primer "globoko obžaluje," še vedno pa čakajo na poročilo obdukcije.  

Potek nesrečnih dogodkov

34-letno Brazilko so 24. aprila zaradi povišanega krvnega tlaka odpeljali v bolnišnico. Takrat je bila v 28. tednu nosečnosti. Teden dni kasneje so sprožili porod. Med porodom je porodničar poklical očeta deklice, da bi opazoval porod. Oče je medijem povedal, da je med porodom videl, kako njegova hčerka mežika in premika usta. Prepričan je, da je bila deklica živa in zdrava. Nato pa je porodničar deklico na silo potegnil, pri tem pa ji odtrgal glavo. Dva dni po njeni smrti je mati deklice vložila pritožbo na policijo, ki primer preiskuje.  

Bobo

Bolnišnica je po smrti želela prevzeti vse stroške pokopa otroka - vendar le, če starši soglašajo s podpisom dokumentov, v katerih je navedeno, da je bila "obdukcija opravljena že v bolnišnici", da je "otrokovo telo že pregledano" in da "truplo ne bo posredovano na inštitut za sodno medicino na nadaljnjo analizo"

Starši so se odločili, da dokumentov ne bodo podpisali, obenem pa so vložili pritožbo na policijo. Odvetnica družine je povedala, da so otrokove posmrtne ostanke pregledali na inštitutu za sodno medicino. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol