23. 5. 2022, 08:57

Ena najbolj priljubljenih supermanekenk med porodom skoraj umrla

Profimedia
Ena najbolj priljubljenih supermanekenk med porodom skoraj umrla (foto: Profimedia)

Dvojčka sta se rodila kar na stranišču in v kadi, pogumna novopečena mamica pa je med porodom izgubila zavest. 

Manekenka Ashley Graham se je januarja z možem Justinom Ervinom razveselila dvojčkov, a je oboževalcem priznala, da je med porodom zaradi močnih krvavitev celo izgubila zavest. 

Sinova Malachi in Roman sta se rodila na stranišču in v kadi, da bi jo ohranili pri zavesti pa so jo celo močno uščipnili v lica, je zaupala za revijo Glamour

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Zvezdnica je bila sicer obkrožena z izkušenim zdravniškim osebjem, a je kljub temu izgubila "mlako krvi." Kot je zapisala, naj bi šlo za več litrov krvi, kar jo je izjemno pretreslo. 

"Niso mi želeli povedati, da me je ena od babic med porodom morala obrniti in potisniti svoje prste ob vaginalno kost, da je zaustavila krvavitev. Prav tako mi niso želeli povedati, da niso našli vene v moji roki, kamor bi mi lahko vtaknili infuzijo, zato so mi jo dali v dlan," je odkrito spregovorila manekenka. 

Dojenčka sta porod preživela brez zapletov, zvezdnica pa je po porodu okrevala ob strogem  mirovanju. 

Ashley je tudi sicer brez dlake na jeziku 

Manekenka je sicer znana po tem, da je o svojem telesu izjemno iskrena. Ni ji težko priznati, da ima kakšen odvečni kilogram ali na Instagramu pokazati, da je za vse ženske popolnoma normalno, da imajo strije. Prav med nosečnostjo je večkrat pokazala, kako je videti njen trebušček. V eni izmed objav pa je pripisala: "Justin (njen mož, op. a.) pravi, da so moje strije videti kot drevo življenja." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.