J. B. | 29. 3. 2023, 15:06

Najslabša starša na svetu? Z otrokom v avtu namerno povzročala nesreče in posnetke objavljala na YouTubu (VIDEO)

California Department of Insurance

Zabijala sta se v druge avtomobile, goljufala zavarovalnice in celo ogrožala življenje svojega otroka. Policisti so jima zdaj stopili na prste.

Človeška domišljija ne pozna meja. Žal tudi glede stvari, ki so v prvi vrsti negativne, škodljive in celo nezakonite. Iz Združenih držav Amerike prihaja zgodba o zakoncih Phelps iz kraja Yucaipe, ki sta v želji po zaslužku namerno povzročala ... prometne nesreče!

Preiskovalci so za zdaj uspešno dokumentirali že več kot 23 namerno povzročenih trkov, ki so bili povezani z najmanj 17 zavarovalniškimi zahtevki, so sporočili iz kalifornijskega ministrstva za zavarovanje.

Kot da našteto že samo po sebi ne bi bilo dovolj čudaško, sta Christopher Phelps in njegova žena Kimberly posnetke nesreč objavljala celo na YouTubu! Na kanalu sta pod vzdevkom BLU3 GHO57 objavila več kot 160 videoposnetkov z nadzorne kamere svojega avtomobila. Iz številnih posnetkov je razvidno, da je bil velikokrat v avtomobilu prisoten tudi njun otrok!

California Department of Insurance

Christopher Phelps je bil že aretiran zaradi šestih kaznivih dejanj napada s smrtonosnim orožjem, 11 kaznivih dejanj zavarovalniške goljufije in petih kaznivih dejanj ogrožanja otrok. Kimberly Phelps očitajo dve točki kaznivega dejanja ogrožanja otrok in kaznivega dejanja goljufije pri zavarovanju. Varščina je bila za zakonca postavljena na kar 460.000 evrov evrov.

Šerifovi preiskovalci so postali sumljivi po tem, ko so ugotovili, da je bil Christopher Phelps vpleten v sumljivo nesrečo, za katero se jim je zdelo, da se je ustavil brez razloga, zaradi česar je tovornjak, ki je vlekel prikolico, trčil v zadnji del njegovega avtomobila. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord