T. R. K. | 12. 4. 2024, 11:28

Junaški 4-letnik: ko je oče napadel njegovo mamo, je mali heroj ... (znane podrobnosti nasilnega dejanja)

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Moškemu je bila zaradi napada na ženo izrečena prepoved približevanja. 

Moškemu iz Tešnja v Bosni in Hercegovini so izrekli trimesečno prepoved približevanja, ker je svojo ženo, s katero se ločujeta, fizično napadel. Dogodek se je zgodil, ko je prišla po svoje otroke, ki naj bi se z njo vrnili v Nemčijo, po tem ko so bili na počitnicah v BiH.

M. S. iz Tešnja trdi, da je 7. aprila odšla k možu po otroke. Z možem se ločujeta, bi pa morali biti otroci po prejšnjem dogovoru pri njem od 22. marca do 1. aprila, nato bi se njihova mama vrnila z njimi v Nemčijo, kjer živi in ​​dela. Kot je povedala, je bil 7. aprila, ko je prišla na naslov, pred hišo stal njen mož M. S. z obema otrokoma. Navaja, da je mati M.S. nato z normalnim tonom prosila, ali lahko odpelje otroke, nakar je mož, očitno zelo jezen, odgovoril z verbalnim in fizičnim napadom. Sestra ji je poskušala pomagati, svak pa jo je odrinil in fizično obračunal s svojo ženo. Vse pa se je dogajalo tudi v prisotnosti očeta S. S.

Mamo poskušal ubraniti 4-letni deček

Vse se je dogajalo v prisotnosti štiri- oziroma petletnih otrok, v nekem trenutku pa je svojo mamo poskušal braniti celo 4-letni deček. Na ministrstvu za notranje zadeve ZDK so potrdili, da se je ta dogodek v Tešanju zgodil 7. aprila, dve ženski pa sta utrpeli lažje poškodbe. Moškega so po napadu prijeli in pridržali v policijskih prostorih, kjer so mu odredili pripor, celotno zadevo pa predali tožilstvu, piše Klix.

Oškodovanka M. S. je povedala, da ima trenutno še eno težavo: mož ji namreč ne želi vrniti potnih listov otrok, ki jih potrebuje za odhod v Nemčijo

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord