R. K. | 22. 8. 2023, 13:07

Novo streljanje med najstniki: v bolnišnico sprejeli 16-letnika, ki je bil ustreljen v glavo

Profimedia

Po prvih neuradnih podatkih je bilo v času incidenta na kraju prisotnih več ljudi.

Iz Srbije prihaja novica o tragičnem dogodku, v katerega je bila vpletena mladoletna oseba. Sinoči so zaradi hudih poškodb glave v bolnišnico v mestu Vršac sprejeli 16-letnika, ki so ga nato zaradi resnosti poškodb z reševalnim vozilom prepeljali v beograjski urgentni center.

Nova.rs/posnetek zaslona

Za zdaj še ni uradno znano, kako je strelno rano na glavi dobil. Nekateri srbski mediji poročajo, da je bila v dogodek vpletena še ena oseba, medtem ko naj bi si po eni od neuradnih različic poškodbe zadal sam, piše Nova.rs

Je streljal osemnajstletnik?

Srbski Blic poroča, da se je dogodek zgodil sinoči v Vršacu, 16-letnik pa naj bi bil po njihovih podatkih v glavo ranjen po tem, ko je nanj streljal drugi mladenič. Do streljanja je po njihovih podatkih prišlo po naključju, zaradi česar dogodek naj ne bi imel elementov kaznivega dejanja.

Vesna Lalić/Nova.rs

Streljal naj bi 18-letnik, ki ga je po podatkih portala Mondo srbska policija pozneje aretirala. Kot so ob tem zapisali, preiskava dogodka še poteka.

Blic medtem poroča še, da je bilo v času streljanja na kraju dogodka prisotnih več ljudi, poškodbe, ki jih je dobil mladenič, pa vendarle naj ne bi bile tako zelo hude. Po neuradnih podatkih, ki so jih pridobili, je utrpel površinsko rano na glavi, njegovo stanje pa naj bi bilo stabilno.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol