R.S. | 12. 2. 2023, 09:29

Po nasilni smrti ravnateljice se je oglasila družina njenega moža: "Bile so težave, a to ne pomeni, da lahko kar ustreliš ljudi"

Twitter/Diana6197Davis

Bližnji so še vedno v šoku, saj takšne tragedije niso pričakovali niti v najhujši nočni mori. 

Na območju šole Epson College so pred tednom dni našli truplo ravnateljice Emme Pattison, njenega moža Georga in njune sedemletne hčerke Lettie. Kmalu zatem so preiskovalci ugotovili, da je George ustrelil svojo ženo in hčerko, nato pa storil samomor. 

Družina morilca je zdaj prvič spregovorila o tragediji in izrazila svojo grozo. Njegov 83-letni stric Frederick Cameron je za The Mail povedal, da je bila tragedija za družino "velik šok". "Ni se mi zdel človek, ki bi storil kaj takega. Moral je biti v stanju norosti. Vse skupaj se mi ne zdi smiselno," je dejal. 

Cameron se je leta 2011 udeležil poroke para. Vendar so se spomini na srečno obdobje razblinili, ko ga je poklicala hčerka Suzette in ga obvestila o umorih. "Glede na to, kar je povedala Suzette, so bile težave, a to ne pomeni, da lahko kar ustreliš ljudi."

Je bilo krivo ljubosumje?

Prijatelji in družinski člani se sprašujejo, ali je novo delovno mesto Emme Pattison v prestižni šoli povzročilo razdor z njenim možem. Pred tem je 45-letnica namignila, da je selitev obremenila njun zakon zaradi potrebe po selitvi. 

Pattison naj bi bil ljubosumen na uspeh svoje žene, saj njemu ni uspelo zagnati podjetja za uvoz vina. Na spletu se je opisal kot "Računovodja, ki si močno želi narediti nekaj boljšega". Vendar njegov vinski podvig ni uspel.