R.S. | 3. 5. 2022, 06:00

Pripravite robčke! Zapis, ki so ga delili starši izgubljene, a ne pozabljene Maddie, vas bo zagotovo ganil do solz!

Profimedia

Med drugim sta povedala, da je bil "storjen resnično grozljiv zločin" in da bo 3. maj 2007 z njima ostal za vedno. 

V primeru Madeleine McCann ima policija po 15 letih končno uradnega osumljenca, nemškega pedofila, ki se je v času zločina nahajal na Portugalskem.

Nemški policisti sicer sumijo, da je triletno deklico umoril in trdijo, da imajo za to konkretne dokaze. Madeleine še vedno niso našli. 

Po 15 letih jima je še vedno težko

Njena starša na vsako obletnico izginotja zapišeta svoje misli in se zahvalita svojim podpornikom. Tudi ob 15. obletnici ni bilo drugače.

"Letos mineva petnajst let, odkar smo nazadnje videli Madeleine. Zdi se, da ni težja kot katera koli druga obletnica, a tudi ne lažja. Minilo je zelo veliko časa."

Nadaljujeta: "Ljudje govorijo, da moramo priti do nekega zaključka. Ne glede na izid, bo Madeleine vedno najina hči in storjen je bil resnično grozljiv zločin. Te stvari bodo z nama ostale za vedno."

"Res je, da negotovost ustvarja šibkost; znanje in gotovost dajeta moč, zato je naša potreba po odgovorih, po resnici, bistvena. Hvaležni smo za delo in zavezanost oblasti Združenega kraljestva, Portugalske in Nemčije, saj bodo skupna policijska prizadevanja prinesla rezultate in odgovore. Kot vedno, bi se radi zahvalili vsem našim podpornikom za njihove dobre želje. V veliko tolažbo je vedeti, da je Madeleine ne glede na čas, ki je minil, še vedno v srcih ljudi. Hvala vam," sta starša zaključila ganljiv zapis. 

Pomenljiva fotografija

Zapis sta delila skupaj s fotografijo, na kateri je pisalo: "Ampak najpomembnejše je, da bom vedno s tabo, tudi če sva narazen".

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol