R.S. | 11. 10. 2022, 07:14

Protestnica napadla Kate Middleton, vojvodinja z odzivom presenetila vse

Profimedia

Čeprav velja za eno najbolj priljubljenih članic britanske kraljeve družine, pa nekaterim ni tako zelo všeč ...

Med obiskom Severne Irske je Kate Middleton naletela na jezno aktivistko. Medtem ko se je 40-letnica z meščani rokovala pred gradom Carrickfergus, je k njej pristopila ženska v zelenem suknjiču. Prijazna vojvodinja ji je stisnila roko, ženska, ki je snemala s telefonom, pa ji je rekla: "Lepo vas je spoznati, vendar bi bilo bolje, če bi bili v svoji državi."

Incident pa vojvodinji ni prišel do živega. Kate Middleton je namreč ostala mirna in se nasmehnila. Nato se je obrnila k drugim ljudem, ki so se želeli rokovati za njo. Ženska je nato za vojvodinjo glasno zaklicala: "Irska pripada Ircem!" Princ William dogodka ni opazil, ker se je pogovarjal z drugimi ljudmi.

Številne spremembe

Kate Middleton ima pestro leto. Septembra se je z družino preselila v Winsdor, saj je svojim otrokom želela omogočiti čim bolj normalno otroštvo. Poleg tega kraljeva družina preprosto obožuje podeželje. 

Nekaj dni kasneje je svet pretresla novica, da je umrla kraljica Elizabeta II. Kate se je na pogrebu, ki se ga je udeležilo več kot 2000 ljudi, pridružila princu Williamu, z njima pa sta bila tudi njuna najstarejša otroka - devetletni George in sedemletna Charlotte

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.