J. Z. | 12. 7. 2022, 14:20

Nezaželen otrok: Putin bo spet zibal

Profimedia

Ruski voditelj, ki zadnja leta svoje osebno življenje skrbno skriva pred javnostjo, je prejel novico, ki bi marsikoga navdušila, njega pa je pustila ravnodušnega. Prepričan je, da v tem napornem obdobju nima časa za nove izzive. 

Ruski predsednik Vladimir Putin naj bi imel s partnerko Alino Kabajevo, nekdanjo ritmično gimnastičarko, že štiri otroke. Če gre verjeti govoricam iz Kremlja, pa naj bi dobila še eno hčerko.

"Novica o nosečnosti ni navdušila ruskega predsednika, ki je ocenil, da ima že dovolj otrok, kar je zelo razburilo Alino," poročajo neimenovani viri iz Kremlja.

Dve hčerki iz prvega zakona

69-letni Putin ima iz prvega zakona dve hčerki, ki sta stari 35 in 36 let. Štiri otroke naj bi imel tudi s 39-letno Kabajevo, a tega ni nikoli uradno potrdil. 

Nekdanjo gimnastičarko so leta 2015 fotografirali nosečo v Švici, kjer naj bi ruskemu predsedniku rodila prvega sina. Drugega sina naj bi leta 2019 rodila v Moskvi. To pa je skoraj vse, kar je znano o njunih otrocih.  

Putin, ki bo letos dopolnil 70 let, je od leta 2007 večkrat zanikal, da bi imel razmerje z nekdanjo gimnastičarko. Pred javnostjo skriva tudi njune otroke in vse informacije o njih.

Kljub temu pa je v javnost prišla informacija, da je Kabajeva znova noseča, kar ni navdušilo ruskega predsednika. "Že tako imam dovolj otrok. Še posebej hčerk," pa naj bi rekel, ko so ga povprašali o tem. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.