J. Z. | 12. 7. 2022, 14:20

Nezaželen otrok: Putin bo spet zibal

Profimedia
Nezaželen otrok: Putin bo spet zibal (foto: Profimedia)

Ruski voditelj, ki zadnja leta svoje osebno življenje skrbno skriva pred javnostjo, je prejel novico, ki bi marsikoga navdušila, njega pa je pustila ravnodušnega. Prepričan je, da v tem napornem obdobju nima časa za nove izzive. 

Ruski predsednik Vladimir Putin naj bi imel s partnerko Alino Kabajevo, nekdanjo ritmično gimnastičarko, že štiri otroke. Če gre verjeti govoricam iz Kremlja, pa naj bi dobila še eno hčerko.

"Novica o nosečnosti ni navdušila ruskega predsednika, ki je ocenil, da ima že dovolj otrok, kar je zelo razburilo Alino," poročajo neimenovani viri iz Kremlja.

Dve hčerki iz prvega zakona

69-letni Putin ima iz prvega zakona dve hčerki, ki sta stari 35 in 36 let. Štiri otroke naj bi imel tudi s 39-letno Kabajevo, a tega ni nikoli uradno potrdil. 

Nekdanjo gimnastičarko so leta 2015 fotografirali nosečo v Švici, kjer naj bi ruskemu predsedniku rodila prvega sina. Drugega sina naj bi leta 2019 rodila v Moskvi. To pa je skoraj vse, kar je znano o njunih otrocih.  

Putin, ki bo letos dopolnil 70 let, je od leta 2007 večkrat zanikal, da bi imel razmerje z nekdanjo gimnastičarko. Pred javnostjo skriva tudi njune otroke in vse informacije o njih.

Kljub temu pa je v javnost prišla informacija, da je Kabajeva znova noseča, kar ni navdušilo ruskega predsednika. "Že tako imam dovolj otrok. Še posebej hčerk," pa naj bi rekel, ko so ga povprašali o tem. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.