25. 12. 2022, 11:28

Sin Michaela Schumacherja z objavo družinske fotografije raznežil očetove oboževalce

Instagram/Mick Schumacher/Profimedia/fotomontaža

Legendarnega dirkača formule 1, ki se je pred osmimi leti hudi poškodoval na smučanju, nekdanji navijači še zdaleč niso pozabili.

Mick Schumacher, sin legendarnega voznika formule 1 Michaela  Schumacherja, je v objavi na instagramu svojim sledilcem zaželel vesel božič in dodal fotografijo, na kateri je skupaj z mamo Corrine in sestro Gino Marie pred božičnim drevescem. Na prisrčni fotografiji, ki je požela več kot pol milijona všečkov in nekaj tisoč komentarjev, je majkal le še Michael.

To so opazili tudi številni Schumacherjevi nekdanji navijači, ki so pod božično fotografijo njegove družine zapisali, da ga pogrešajo in mu zaželeli srečen božič. Nekateri se ob tem sprašujejo tudi o njegovem zdravstvenem stanju, kar družina že dolga leta skrbno skriva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick Schumacher (@mickschumacher)

Eden najboljših nekdanjih voznikov formule 1 se je pred osmimi leti hudo poškodoval na smučanju, njegovo zdravstveno stanje pa je vse od takrat zavito v tančico skrivnosti. Po nesreči, v kateri je utrpel poškodbe glave, naj bi se dolgo časa boril za življenje.

Danes o Schumacherjevem zdravstvenem stanju ni znano skoraj ničesar, saj je na željo njegove družine celotno  zdravljnje potekalo v strogi tajnosti. Za informacije, ki vsake toliko pricurljajo v javnost, pa se pogosto izkaže, da ne držijo.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol