R. K. | 23. 7. 2022, 19:32

Žena Michaela Schumacherja v javnosti neutolažljivo jokala: kaj se dogaja?

Profimedia/fotomontaža

Corinna Schumacher se je zlomila ob besedah nekoga, ki je bil dirkaču blizu. O Schumacherju je govoril, kot da ga ni več med nami.

Nekdanjega superzvezdnika formule 1 Michaela Schumacherja so v domačem Kölnu odlikovali za njegove izjemne mednarodne dosežke. Nagrado je v njegovem imenu prevzela soproga Corinna, ki ob ganljivem govoru Schumacherjevega nekdanjega sodelavca ni mogla zadrževati solz.

Profimedia

O Schumacherju govoril, kot da ga ni več med živimi

Corinna Schumacher se po obtožbah, da prikriva resnico o stanju svojega moža, v javnosti ne kaže pogosto. Tokrat pa je na prireditev, ki je potekala na prizorišču Motorworld, prišla v spremstvu hčere Gine in iz rok deželnega ministrskega predsednika Hendrika Wüsta prejela nagrado. Njenemu možu so jo podelili zaradi njegovih izjemnih mednarodnih športnih dosežkov in humanitarne dejavnosti v domači zvezni deželi Severno Porenje-Vestfalija.

Še posebej ganljivo je bilo med govorom Schumacherjevega nekdanjega sodelavca pri formuli 1 Jeana Todta, ki je o sedemkratnem prvaku govoril, kot da je ta že preminil. Corinna je ob tem neutolažljivo jokala. Tuji mediji  so posebno pozornost posvetili tudi besedam, ki jih je ob tem Schumacherjevi ženi namenil Todt. Dejal ji je namreč, da naj kar joka, saj solz ni zdravo zadrževati.

"Bili smo nepremagljiva ekipa. Michael je oboževal svoje delo in ekipa je rada delala zanj. Pogrešamo te", je v svojem govoru med drugim dejal Jean Todt.

Profimedia

Zdravstveno stanje slavnega dirkača je stroga tajnost

Michael Schumacher sicer okreva po hudi smučarski nesreči v Meribelu konec leta 2013, v kateri je utrpel resne poškodbe glave in bil šest mesecev v umetni komi. Leto kasneje so ga preselili nazaj na njegov dom, o njegovem zdravstvenem stanju pa je od tedaj v javnost pricurljalo zelo malo informacij. Družina Schumacher jih namreč drži v strogi tajnosti. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord