Uredništvo | 7. 9. 2023, 14:03

Mladenič se je štiri dni izživljal nad nebogljenim dekletom: zdravniki so ji komaj rešili življenje (znane srhljive podrobnosti)

Fotgrafija je simbolična.

Profimedia

Po štirih dneh neverjetne groze ji je le uspelo pobegniti.

V Obrenovcu v Srbiji so aretirali moškega, ki je osumljen, da je konec avgusta v svoji hiši zaprl dekle, jo imel za sužnjo in ji s pretepanjem zadal smrtno nevarne poškodbe. V razmerju sta bila kar nekaj časa, spoznala pa naj bi se na Facebooku.

Ko je dekle poleti prišlo k njemu na obisk, naj bi jo zaprl in mučil štiri dni. Tepel jo je z rokami, nogami, predmeti, ki jih je našel v hiši, dobesedno z vsem, kar mu je prišlo pod roke, počel ji je vse mogoče stvari, piše Telegraf. Po štirih dneh groze ji je le uspelo pobegniti in se vrniti v Beograd k mami, ki jo je prepričevala, da mora čim prej k zdravniku. 

Po dnevu in pol se je dekle le odločilo, da se gre pokazat v zdravstveno ustanovo, tam pa so jo pod nujno operirali. Poškodbe so bile namreč tako hude, da so ji morali odstraniti vranico, njeno življenje pa naj bi po pisanju srbskih medijev viselo na nitki.

Stari znanec policije

Mama osumljenca je povedala, da je nazadnje dekle svojega sina videla 30. avgusta, dva dni kasneje pa so policaji potrkali na njena vrata. Iskali so njenega sina, ki pa ga takrat ni bilo doma. Ko je prišel, mu je predala sporočilo, on pa naj bi se takoj odpravil na policijsko postajo v Obrenovcu, še navajajo srbski mediji. 

Osumljenec je sicer stari znanec policije, bil naj bi tudi v zaporu, a mama zatrjuje, da svojega dekleta ni tepel. "Naša vrata so vedno odklenjena, zaklenjena so samo ponoči, lahko je odšla, kadar je hotela," dodaja mama, ki trdi, da nikoli ni opazila, da bi se dogajalo karkoli sumljivega.  Preiskavo vodi Osnovno državno tožilstvo v Obrenovcu. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol