K. Ž. | 27. 1. 2024, 08:30

Vstopil v hišo in naletel na truplo brata: a nič ga ni moglo pripraviti na nadaljnji prizor ...

Profimedia

27-letnik je okoli 16. ure vstopil v hišo staršev, ko je naletel na mrtvega 32-letnega brata. Nemudoma je poklical reševalce, a šele takrat so se pokazale vse razsežnosti katastrofe.

Mladenič iz nemškega Schwarzwalda je ob vrnitvi domov naletel na pretresljiv prizor. V hiši je namreč našel mrtvega brata kot tudi mrtva starša. Policija še ugiba, kaj bi se lahko zgodilo. Vse tri žrtve so imele po telesu vbodne rane, poroča nemški časnik Bild.

27-letnik je v popoldanskih urah prišel domov in v pritličju hiše odkril umorjene svojce. 32-letni brat je ležal v drugi sobi kot pa mama in oče, je povedal tiskovni predstavnik policije Jörg-Dieter Kluge. Policisti so dejali, da so pri bratu našli nož. Sklepajo, da gre za morilsko orožje.

Profimedia

"Prve ugotovitve kažejo, da je sin najprej ubil svoje starše, nato še sebe," so sporočili policisti. Starša sta bila stara 57 in 62 let. Oba sinova sta bila prijavljena na naslovu hiše staršev, vendar 27-letnik prebiva še nekje druge.

Forenzična ekipa je bila do večernih ur zaposlena s preiskavo. Po podatkih policije so bili ukrepi in pregledi na kraju zaključeni še isto noč. Sprožili so nadaljnje preiskave, saj še vedno iščejo morebitni motiv.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol