R.S. | 4. 8. 2022, 14:45

Usodna fotografija: želela posneti selfie, nato pa pred očmi družine padla s pečine

9news.com.au

38-letnica, njen mož in dva sinova so čakali v vrsti, saj so na razgledni točki želeli posneti fotografijo. Nato se je zgodilo nepredstavljivo ...

V Avstraliji je decembra 2020 umrla 38-letna Rosy Loomba. Želela je posneti selfie, namesto tega pa je padla čez rob pečine na razgledni točki Boroka. Nesreča se je zgodila pred očmi njene družine. Zdaj so končno znane podrobnosti nesreče

Kaj se je zgodilo? 

38-letnica, njen mož in dva sinova so čakali v vrsti, saj so na razgledni točki želeli posneti fotografijo. Ko so prišli na vrsto, sta zakonca preplezala varnostno ograjo, saj sta želela na skalni polici posneti selfie.

Rosy je nato spodrsnilo in je obvisela na pečini. Mož jo je zaman želel povleči na varno. Rosy je zgrmela 30 metrov v globino in umrla. 

Uradni vzrok smrti so bili številni zlomi lobanje ter hrbtenice. Njeno truplo so zaradi težkega terena izvlekli komaj po šestih urah. 

So potrebni dodatni opozorilni znaki? 

Na razgledno točko, kjer je padla Rosy, se še vedno zgrinja mnogo turistov. Policisti priporočajo, da se v parku namestijo dodatne opozorilne znake na tem območju, ki izrecno navajajo, da so ljudje tam umrli ali se resno poškodovali.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol