A. B. | 19. 9. 2022, 11:26

(VIDEO) Kraljeva družina zaupala ganljiv posnetek s še nikoli videnimi fotografijami kraljice iz otroštva

Profimedia/Instagram/Royal Greece/fotomontaža

Kraljeva družina je delila čustveno videomontažo, ki praznuje kraljičino 70. obletnico vladavine, medtem ko je ves svet v velikem pričakovanju državnega pogreba pokojne monarhinje. 

Čustveno nabit videoposnetek, ki je bil objavljen na uradnem računu kraljeve družine na Instagramu, vsebuje kronološki niz fotografij kraljice Elizabete, začenši z njeno podobo kot dojenčka s svojima staršema kraljico materjo in kraljem Jurijem VI., vse do čudovitih podob, ki jo prikazuje kot otroka in nato zajame njeno poznejše življenje. Poklon skozi videoposnetek so izrekli med tem, ko se več sto tisoč žalujočih zbira v prestolnici na kraljičinem državnem pogrebu. 

Profimedia

"Spominjamo se naše kraljice ..." 

V solzah vzbujajočem videoposnetku je pripisano: "Spominjamo se naše kraljice. Danes se bodo ljudje iz vsega Združenega kraljestva, Commonwealtha in vsega sveta poklonili izjemnemu življenju in vladavini njenega veličanstva kraljice."

V posnetku je kraljica prikazana kot dojenček, ko se posnetek premakne na portrete s starši. Video se nadaljuje s prikazom očarljivih fotografij kraljice in njene sestre, princese Margaret, ki se kot majhni deklici objemata. 

Druge močno čustvene fotografije vključujejo podobo mlade kraljice Elizabete, ki se smeji med vožnjo s kolesom, fotografijo v njeni jahalni opremi ter fotografije, na katerih pozira s svojimi korgiji. 

Kako so svoja čustva ob poklonu ubesedili komentatorji? 

Ena izmed uporabnic na Instagramu je zapisala: "Resnično izjemna ženska. Nikoli ne bo nikogar, kot je ona, in njena izguba je kot nobena druga. Zbogom in hvala," čemur se je pridružil tudi drug uporabnik: "Svet nikoli več ne bo enak, neverjetna ženska. Naj počiva z angeli."

Medtem je eden izmed njih izrekel tudi veliko mero hvaležnosti: "Kraljica je državo naredila ponosno in še veliko več. In prisrčno je videti, da je država ponosna nanjo v priznanju in hvaležnosti. Počivaj v miru, gospa."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.