Uredništvo | 23. 10. 2023, 11:21

Šok na pogrebu: ko je mama želela pokopati umorjenega najstniškega sina, je prejela klic, ki je spremenil vse

Profimedia

Ko je mama jokala nad telesom domnevno pokojnega sina, je prejela šokanten klic, ki si ga bo zapomnila za vedno.

Družina Urbina si bo pogreb svojega sina zapomnila za vedno. 15. oktobra so našli truplo najstnika, ki je umrl za posledicami fizičnega nasilja - bil je brutalno pretepen. Truplo je bilo pravzaprav neprepoznavno ... Na podlagi opeklinske brazgotine na roki žrtve so družinski člani truplo identificirali kot svojega sina. Truplo je nato policija izročila družini, da ga lahko pokoplje.

Na pogrebu pa je sledil šok. Ravno med obredom je sin, ki naj bi ležal v krsti, poklical svojo mamo po telefonu in rekel, da je živ. "Bili smo šokirani. Mislili smo, da je to neslana šala," je dejala mama.

Najstnik Osman Urbina je zapustil domovino tri tedne prej in dejansko odšel v ZDA. Svojo mamo je poklical z gvatemalsko-mehiške meje in rekel: "Tukaj sem. Na meji. Živ sem, nisem mrtev."

Po incidentu so poklicali policijo, da pojasni situacijo. Izkazalo se je, da truplo dejansko ni pripadalo Osmanu Urbinu, ampak drugemu pogrešanemu najstniku, navaja Dnevnik.hr

"Res je, izgledajo podobno. Očistili smo truplo in žalovali za njim, a se je izkazalo, da to ni bil moj sin. Bili smo v šoku, prav tako policija," je dejala mama, ki si bo napako zagotovo zapomnila za vse čase ...