J. B. | 30. 9. 2022, 14:35

Voditeljica pred smrtjo zaročencu poslala sporočilo, ki ga bo za vedno preganjalo

Instagram/Macrohaber

Nesrečna ljubezen je Američanko Neeno Pacholke, ki je veljala za sila priljubljen televizijski obraz, pripeljala na rob obupa. Ko je bilo zanjo vsega preveč, je storila korak naprej.

Konec avgusta je Združene države Amerike pretresla novica o smrti televizijske voditeljice Neene Pacholke, ki si je pri vsega sedemindvajsetih vzela življenje s strelom v glavo. Nekoč nadarjena košarkarica je v Wisconsinu veljala za sila priljubljeno voditeljico, ki je bila vedno nasmejana in dobre volje. Prav zato je novica o njeni smrti šokirala številne. Mnogi so se seveda spraševali, zakaj se je zgodilo, kar se je, ozadje zgodbe pa je pretreslo vse.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nzeora.com (@nzeorahq)

Mladenka si je življenje vzela zaradi težav v zasebnem življenju. Njeno razmerje z zaročencem Kylom Haasom je bilo sila pestro in zanjo tudi polno bolečine. Med drugim naj bi v hiši, v kateri je storila samomor, našla spodnje perilo neznane ženske. Haase naj bi svojo izbranko večkrat prevaral, imel naj bi tudi težave z alkoholizmom. Glasni prepiri so bili redni spremljevalci njunega skupnega življenja.

Kljub temu sta se Neena in Kyle nameravala poročiti, in sicer v oktobru. Toda Haase si je dva meseca pred obredom premislil, kar je bila kaplja čez rob za nesrečno televizijsko voditeljico.

Ko je Haase s sinom iz prejšnjega razmerja obiskal svojo mamo, si ni mogel misliti, da se bo zgodilo, kar se je. Obupano dekle je na ulici kupilo strelno orožje in naboje, 90 minut kasneje je bilo njenega življenja konec. Toda še preden se je poslovila, je - kot razkriva policijsko poročilo - zaročencu poslala sporočilo, ki ga bo preganjalo za vse večne čase.

Policija je bila prepozna

"Ljubim te, Kyle. Vedno sem te in vedno te bom. Ne glede na to, kako zelo si me uničil, sem vedno imela vsaj upanje. Zelo mi je žal, ker ti to delam, toda preprosto ne morem več prenašati bolečine," je Neena Pacholke zapisala v zadnjem sporočilu svojemu zaročencu. Haase je, potem ko je sporočilo prebral, zaslutil, da nekaj ni v redu. Poklical je policijo, ta je odhitela na njun skupen dom, a bila je prepozna. 

Ko ste v stiski Pomagajte si. Naredite prvi korak proti sebi. Človeku, ki mu lahko zaupate, povejte, kako se počutite, ali pa pokličite na eno od številk, da boste lažje premostili stisko in skupaj s strokovnjaki poiskali najboljšo rešitev zase.

112 – Center za obveščanje (takojšnja nujna pomoč, ko so vaše misli grozljivo samomorilne, 24h/dan )
116 123 – Zaupni telefon Samarijan in Sopotnik (24h/dan)
01 520 99 00 – Klic v duševni stiski (vsak dan med 19. in 7. uro zjutraj)
031 233 211 – Ženska svetovalnica – krizni center (24h/dan)
01 54 43 043 – Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje (vsak dan med 8. in 16. uro)
116 111 – TOM – telefon za otroke in mladostnike (vsak dan med 12. in 20. uro)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord