R.S. | 19. 7. 2022, 21:37

Zakleta serija? Umrl že drugi član ekipe

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Pred manj kot mesecem dni so žalovali za igralko Mary Maro, ki je utonila v reki, zdaj pa se je poslovil tudi 31-letni član snemalne ekipe. 

Na snemanju priljubljene serije je prišlo do streljanja. 31-letnega člana snemalne ekipe serije Zakon in red: Organizirani kriminal je ustrelil neznan moški. Strelnim ranam je podlegel še preden so ga pripeljali v bolnišnico. 

Ni znano, če sta se storilec in žrtev poznala. Prav tako oblasti niso navedle razloga in podrobnosti dejanja. 

"Izjemno smo žalostni in šokirani nad novico, da je bil član naše ekipe v jutranjih urah žrtev kriminalnega dejanja, zaradi posledic katerega je umrl. Z organi pregona sodelujemo, medtem ko nadaljujejo s preiskavo. Naša srca so z njegovo družino in prijatelji. Prosimo, da v teh težkih trenutkih spoštujete njihovo zasebnost," sta v skupni izjavi za javnost zapisala ameriška televizijska mreža NBC in studio Universal Television.

Ustrelili so ga v avtu

Snemanje serije naj bi potekalo v New Yorku. Neimenovan član ekipe, ki je bil star 31 let, je na prizorišče prišel nekaj ur prej. 

Okoli pete ure zjutraj je v okolici Brooklyna sedel v avtu, takrat pa je do njega prišla neznana oseba, ki je odprla vrata njegovega avta in začela streljati.

Ob prihodu v bolnišnico so ga razglasili za mrtvega.

Člani ekipe so junija žalovali že za igralko Mary Mara, ki je utonila v newyorški reki. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol