Ž.A. | 28. 6. 2022, 17:24

61-letno zvezdnico našli utopljeno v bližini doma

Instagram / pouraforty

Žalostno novico o smrti znane igralke, ki je zaigrala v številnih poznanih filmih in serijah, je potrdil njen menedžer.

"Mary Mara je bila ena najboljših igralk, ki sem jih kdaj srečal," je ob tragični smrti dejal njen menedžer Craig Dorfman.

Kdo je Mary Mara in kaj se je zgodilo?

Mary je bila ameriška igralka, najbolj poznana po njeni vlogi v kriminalki Zakon in red. Gledali smo jo tudi v seriji Ray Donovan in Newyorški policiji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pour a Forty (@pouraforty)

Policisti so se v nedeljo ob približno 8.10 uri zjutraj odzvali na klic sosedov, da naj bi prišlo do utopitve posameznice v bližnji reki.

Policisti, gasilci in reševalci so prispeli na prizorišče in našli mrtvo žensko v reki Svetega Lovrenca. Ugotovili so, da gre za pokojno igralko, ki naj bi stanovala v sestrini hiši, ki se nahaja v bližini omenjene reke.

Po ogledu na prizorišču so poročali, da znakov nasilja niso zaznali. Več informacij bo znanih po uradni obdukciji, do sedaj pa je znano, da se je utopila med plavanjem.

"Mary je bila ena od odličnih igralk. Še vedno se spominjam, ko sem jo leta 1992 videl na odru v predstavi Mad Forest. Bila je energična, smešna in posebna posameznica. Vsi so jo imeli radi. Pogrešali jo bomo," je še dodal njen menedžer.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.