Ž.A. | 12. 7. 2022, 15:51

Znana igralka odločno: "Osvobodimo bradavičke!"

Profimedia

Svetovno znana modna hiša Valentino je v Rimu priredila modno revijo, katere so se udeležili številni znani obrazi, še posebej pa je izstopala mlada, britanska igralka Florence Pugh.

Na odmevnem dogodku je zagotovo največ pozornosti nase pritegnila ambiciozna igralka Florence Pugh, katero smo gledali v filmih The Falling, Lady Macbeth in Outlaw King.

V prvi vrsti so ji delale družbo Anne Hathaway, Hwasa, Ariana DeBose in Anna Wintour, urednica revije Vogue.

Od leve proti desni: Anne Hathaway, Hwasa, Ariana DeBose, Anna Wintour in Florence Pugh

Od leve proti desni: Anne Hathaway, Hwasa, Ariana DeBose, Anna Wintour in Florence Pugh

Profimedia

Mlada igralka je ponosno pozirala v prosojni obleki živorožnate barve znamke Valentino.

Skozi obleko so se videle njene bradavičke, igralka pa se je na Instagramu nato pošalila, da so na nek način pokrite.

Močna objava na Instagramu

"Ko sem nosila to izjemno obleko znamke Valentino, sem vedela, da bo požela komentarje. Zanimivo je videti, s kakšno lahkoto moški 'sesuvajo' žensko telo, in to javno, ponosno, vsem na očeh," je zapisala Florence.

Profimedia

Izrazila je veliko zaskrbljenost, kako vulgarni so lahko nekateri komentarji, ki jih tudi na dnevni bazi dobivajo ženske. Dejala je, da je lahko srečna, saj je pomirjena s podrobnostmi svojega telesa in z vsemi napakami, ki jih pri 14 letih ni mogla prenašati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florence Pugh (@florencepugh)

"Nasilno ste mi želeli sporočiti, kako razočarani ste nad mojimi majhnimi prsmi in kako sram bi me moralo biti, ker sem ploska," je zapisala Florence in dodala: "Skrbi me, zakaj vas je tako strah dojk. Majhnih. Velikih. Levih. Desnih. Le ene. Morda nobene? Kaj je tako strašljivo? Sprašujem se, kaj se vam je zgodilo, da s takšnim veseljem izražate nezadovoljstvo z velikostjo mojih prsi in telesom."

Anna Wintour in Florence Pugh

Anna Wintour in Florence Pugh

Profimedia

Mlada igralka je izrazila hvaležnost, da je odraščala z močnimi in postavnimi ženskami z oblinami. Pomembno ji je, da ženske jasno in glasno povedo, da jim je udobno v svoji koži. Sama že od nekdaj zavrača pričakovanja, da se bo njeno telo prilagodilo mnenju drugih, sploh pa temu, kaj naj bi bilo spolno privlačno.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord