Uredništvo | 10. 8. 2023, 22:17

Tadej Pogačar komaj zadrževal solze: sporočil, na kakšen način bo pomagal prizadetim v poplavah

Instagram/Tadej Pogačar/posnetek zaslona

Dobrodelna akcija mladega kolesarskega asa bo gotovo pritegnila vse njegove navijače in tudi številne druge!

Slovenski kolesar Tadej Pogačar je na družbenih medijih sporočil, da bo denar za žrtve poplav zbiral 23. avgusta, in sicer tako, da bo na Kongresnem trgu v Ljubljani delil avtograme in se fotografiral s svojimi navijači.

"V zadnjem tednu smo bili priča uničujočim poplavam, ki so prizadele nekatera območja naše Slovenije. Vabim vas, da se mi pridružite 23. avgusta ob 18. uri na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer bom z veseljem delil avtograme in se fotografiral z vami. Za vsako fotografijo in podpis bom doniral deset evrov v dobrodelne namene za odpravljanje škode in pomoč prizadetim v poplavah," je zapisal.

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tadej Pogačar (@tadejpogacar)

Ob tem je dodal, da ne glede na število ljudi, ki bodo prišli, bo skupaj doniranih najmanj deset tisoč evrov. "Se že veselim srečanja z vsemi vami v Ljubljani," je dejal.

Profimedia

Štiriindvajsetletni slovenski kolesar se je že takoj po cestni dirki na svetovnem prvenstvu v Glasgowu, ko je osvojil bron, spomnil na prizadete prebivalce v Sloveniji. Svoje besede pa bo zdaj spremenil tudi v dejanja!

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol