P.M. | 6. 4. 2024, 20:30

V dvoje je lepše: Timi Zajc odpotoval na sanjsko lokacijo, a ni sam (poglejte, kdo mu dela družbo)

Sonce Timiju po dolgi zimski sezoni še kako prija.

Intagram/Tim Zajc/posnetek zaslona

Po burni sezoni si je naš skakalec privoščil počitnice na zelo priljubljenem otoku sredi oceana.

Naš smučarski skakalec Timi Zajc je sneg in skakalne smuči zamenjal za kristalno čisto morje in hojo z bosimi nogami po vroči mivki. Po skakalni sezoni si je namreč privoščil oddih na sanjskih Maldivih, na potovanju pa se mu je pridružila izbranka Nuša Rakovec.

Timi je s svojimi sledilci na Instagramu delil nekaj čudovitih utrinkov iz te med Slovenci zelo priljubljene tropske destinacije. Na enem od deljenih posnetkov z Nušo nasmejana in s sončnimi očali pozirata med sinje modrim nebom in vodo, bosa seveda.

Intagram/Tim Zajc/posnetek zaslona

Par se je v središču pozornosti znašel aprila lani, ko sta se skupaj odpravila na Sejšele in s tem potrdila razmerje, na katerega sta že s poljubom predhodno nakazala v Planici. Nuša Rakovec je sicer bivša žena nekdanjega skakalca Jurija Tepeša, ki je bil Zajčev skakalni kolega.

Rakovčeva in Tepeš sta bila poročena tri leta, ločila pa sta se ob koncu leta 2022. "Nekateri že veste, nekaj pa vas bo tole slišalo prvič. Dolgo sem odlašal, vendar menim, da je danes prišel čas. Z Nušo, sedaj že bivšo ženo, sva se uradno razšla. Hvala vsem, ki ste mi v teh težkih trenutkih stali ob strani. Vsakemu posebej sem neizmerno hvaležen za čas in dobre besede," je tedaj na Instagramu zapisal Tepeš.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol