Uredništvo | 23. 10. 2023, 22:43

Vid Kavtičnik žari od sreče: na Instagramu je razkril veselo novico!

Instagram/Vid Kavtičnik/posnetek zaslona

 Pod objavo so mu že čestitali številni prijatelji in športni kolegi.

Naš najboljši rokometaš vseh časov Vid Kavtičnik je na Instagramu razkril, da sta se z njegovim dekletom Saro Rojnik zaročila. Ob tem je delil njuno skupno in nekoliko šaljivo morsko fotografijo, ob njej pa je Rojnikova v angleškem jeziku zapisala: "Zdaj ti bom lahko zavedno nagajala." Rojnikova je prav tako športnica in je dvakratna državna prvakinja v skvošu. Doma je iz Veržeja, a že vrsto let živi v Ljubljani. 

Vidu, ki je bil predhodno poročen in ima iz prejšnjega zakona hčerko Laro in sina Leva, naj bi po pisanju nekaterih medijev ogrela srce že ob prvem srečanju 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vid Kavticnik (@vidko)

39-letni Kavtičnik je sicer nedavno postal prvi Slovenec, sprejet v hišo slavnih Evropske rokometne zveze (EHF) na zaključnem dogodku rokometne sezone na Dunaju. Dobitnik dveh medalj s slovensko izbrano vrsto (srebrom na EP 2004 in bronom na SP 2017), ki je v svoji karieri v dresu Slovenije nastopil na 197 tekmah in dosegel 543 zadetkov, si je z bogato mednarodno kariero priboril mesto med šestdeseterico imen, ki so se zapisala med člane hiše slavnih EHF.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vid Kavticnik (@vidko)

Paru želimo veliko sreče na skupni poti tudi iz uredništva Metropolitan.si!

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol