Ž.A. | 21. 2. 2022, 09:00

(VIDEO) Razburjen novinar zaradi razprave o Putinu med prenosom v živo udaril politika in začel pretep

IG: @trtworld

Splet je preplavil videoposnetek novinarja in politika, ki sta se sprla med prenosom v živo v oddaji na ukrajinski televiziji. Udarec se je razvil v ne tako nedolžen fizični obračun in ogledate si ga lahko spodaj.

Buren fizični obračun v živo na ukrajinski televiziji

Glavna v fizičnem obračunu sta bila novinar Jurij Butusov in proruski politik Nestor Shufrič iz opozicijske stranke Platforma za življenje. Sprla sta se med prenosom v živo na ukrajinski televiziji.

Vse se je začelo z burno razpravo o dogajanju v Ukrajini, ko je Shufrič dejal, da je njegova stranka druga najmočnejša v parlamentu. Kmalu za tem ga je Butusov označil za izdajalca in ga udaril v obraz. Od tam naprej je situacija le eskalirala.

Priporočamo tudi: Bojan in Maja ZAŽIGALA na Emi: "Zakaj ne pošljemo na Evrovizijo kar njiju dveh?"

Podrobneje o dogajanju

V debati je Shufrič izjavil, da je njegova stranka druga najmočnejša v ukrajinskem parlamentu ter da uživa veliko podpore med ukrajinskim prebivalstvom. V pogovoru se je izogibal komentiranja politike predsednika Vladimirja Putina v odnosu do Ukrajine.

Novinarja so njegove izjave zelo razburile, saj ga je označil za izdajalca in obsodil, da sodeluje pri širjenju ruske propagande v Ukrajini.

Voditelj je sicer prepir želel umiriti, vendar je novinar pristopil do politika in ga udaril. Po pretepu pa mu je politik zabrusil, da je "navaden provokator".

Preberite tudi: Razkrivamo 5 astroloških znamenj, ki so k varanju nagnjeni bolj kot drugi

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.