Uredništvo | 8. 12. 2023, 11:47

Znana voditeljica POP TV pristala na urgenci

Instagram/24ur/posnetek zaslona

Kot so sporočili iz naše komercialne televizijske hiše, je ta petek ne bo na sporedu.

"Če vas na malih ekranih prav vsak petek pričaka naša Urška Šestan, pa vas tokrat žal ne bo mogla pozdraviti v rubriki Vizita," so objavo na Instagramu začeli pri 24ur. K objavi so dodali tudi fotografijo, na kateri je videti voditeljico v sobi UKC Ljubljana z mavcem na roki in okrog zapestja. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Ob tem so pojasnili: "Ker je fotografija iz UKC Ljubljana, kjer je Urška pristala zaradi zloma roke na ledu, vam z mavcem na zapestju sporoča, da se vrne takoj, ko se kosti zacelijo."

Vedno nasmejana Urška Šestan je tista novinarka, ki kot snovalka rubrike Vizita iz prve vrste večkrat spremlja tudi zahtevne operacije. Tokrat je pomoč zdravnikov potrebovala sama, in kdo ve - morda bo po nesrečnem dogodku v prihodnje nastal tudi kak prispevek na temo urgentne zdravniške pomoči v zimskem času.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

"Medtem ko vam Urška polaga na srce, da bodite v zimi, mrazu, ledu in snegu previdni, da se vam ne bo zgodilo tako kot njej, pa ji kolegi iz redakcije želimo čimprejšnje okrevanje," so še zapisali njeni sodelavci in sodelavke.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol