Petra Logar | 7. 12. 2023, 13:05

Nekdanja resničnostna zvezdnica iskreno spregovorila o resničnostnih šovih na POP TV

POP TV

Nekdanja priljubljena resničnostna zvezdnica je pojasnila vse tisto, česar gledalci ne vidijo. 

Nekdanja resničnostna zvezdnica Nina Radi je v pogovoru z novinarko spletne epizode oddaje Kmetija: Cela štala spregovorila o svojih izkušnjah, ki jih je dobila v dveh šovih. Najprej je vstopila v prvo sezono šova Sanjski moški, nato pa se je preizkusila še v Kmetiji.

Nina je razkrila ozadje šovov.

Nina je razkrila ozadje šovov.

24ur.com/posnetek zaslona

Novinarki je najprej razkrila, da je bilo težje tekmovati v šovu Kmetija. "Saj se ve, tam, kjer so punce, je ponavadi drama, ampak, Kmetija pa je psihično bolj napeta," je pojasnila Nina in dodala, da ji je bilo v Kmetiji zanimivo predvsem to, da je videla, kaj vse so ljudje pripravljeni narediti za denar. 

Težje je bilo živeti na kmetiji

Nina je pojasnila, da je bilo veliko težje na kmetiji, saj ni bilo pravih pogojev za življenje. "Nismo imeli kje sušit oblačila, zjutraj si oblekel vlažna oblačila, to si se prehladil," je pojasnila in dodala, da so v šovu Sanjski moški dekleta živele v hotelu in imele celo svojega kuharja. Na kmetiji pa so živeli v pomanjkanju hrane. 

Ne spreglejte:

Na vprašanje, v katerem šovu je bilo več drame, je dejala, da je bilo približno enako. V šovu Sanjski moški je bila drama zaradi moškega, v kmetiji pa zaradi denarne nagrade.

Ljubezen se ji je zgodila v Kmetiji

V šovu Sanjski moški se z Gregorjem Čeglajem nista povezala, Nina je razkrila, da ni čutila, da bi bil Gregor lahko njen partner. Se ji je pa ljubezen zgodila na kmetiji. Tam sta se zaljubila s tekmovalcem Ambrožem Vahnom Kraljem.

"Ni dolgo trajalo, to vemo," je povedala in dodala, da verjame, da se vse zgodi z razlogom. Potrdila je, da je bilo zanjo zaradi tega veliko več romance v šovu Kmetija.

Težje ji je bilo v šovu Kmetija.

Težje ji je bilo v šovu Kmetija.

24ur.com/posnetek zaslona

Na vprašanje, v kakšnem odnosu je danes z Ambrožem, je odgovorila, da nimata stikov. "Občasno se srečava na kaki veselici, da pa se druživa ali prijateljujeva, pa daleč od tega. Življenje gre naprej," je dejala.

Od obeh šovov je minilo že nekaj časa, kljub temu pa je Nina ohranila stike z nekaterimi dekleti iz šova Sanjski moški. "S Carmen (Osovnikar, op. a.), Ano (Pusovnik, op. a.) in Lauro (Beranič, op. a.)," je pojasnila Nina in dodala, da se občasno še vidijo.