R.S. | 7. 12. 2023, 08:00

Konec ljubezni znane Slovenke: partner jo je zapustil na njen rojstni dan

Fotografija je simbolična.

Instagram/Hana Šević

"Po njegovem glasu sem čutila, da je nekaj narobe, zelo je bil čuden," je povedala. 

Hano Šević so gledalci spoznali v drugi sezoni Sanjskega moškega. Svetovalka za digitalni marketing je iskala ljubezen, vendar jo v Blažu Kričeju Režeku ni našla. Po koncu tekmovanja se je posvetila delu vplivnice, s sledilci pa na družbenih omrežjih redno deli izseke svojega življenja. Pred kratkim je delila, da jo je partner zapustil na rojstni dan. 

"Kje naj sploh začnem? Predstavljajte si Hano, ki ima 17 let in končno dobi fanta in je zelo vesela," je začela z zgodbo. "Bila sva skupaj približno en ali dva meseca. Res sem mislila, da je vse ok, ampak očitno ni bilo. Potem pride moj rojstni dan, bila sem zelo vesela, vse je bilo super, dokler me ni poklical. Najprej sem mislila, da mi hoče čestitati za rojstni dan. Že na začetku sem po njegovem glasu čutila, da je nekaj narobe, zelo je bil čuden."

@hanasevic Erborian koda HANA15 je aktivna do 6.12. 🎁 Trenutno imajo tudi božične paketke, ki so super ideja za darilo.🎄 #erborian #erborianslovenija #korejskakozmetika #lepabrezfiltra #dating #boyfriend #redflag #crush #relationship #dates #hanasevic ♬ original sound - hanasevic

Povedal ji je, da ji mora nekaj nujno povedati. Želel se je raziti. "Bila sem v šoku. Kdo naredi takšno stvar na tvoj rojstni dan? Nisi mogel tega narediti en dan prej ali en dan pozneje? Zelo sem bila žalostna za tisti rojstni dan, tudi jokala sem. Najbolj smešno pa je, da potem, ko me je pustil, me je hotel nazaj in še vedno mi piše," je zaključila. 

Nekaj let po neljubem dogodku pa se zdi, da je znana Slovenka našla srečo v ljubezni. Pred časom je povedala, da je zelo zadovoljna z ljubezenskim življenjem. "Dobila sem svojega srečnega izbranca," je dejala za 24ur.com, več podrobnosti o izbrancu pa ni delila. 

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih