N. V. | 8. 8. 2022, 08:00

3 horoskopska znamenja, ki bodo nekoč obogatela

Profimedia
3 horoskopska znamenja, ki bodo nekoč obogatela (foto: Profimedia)

Nekatera znamenja zodiaka privlačijo denar – imajo boljšo osnovo za pridobivanje bogastva, z relativno manj truda kot druga znamenja. 

Ne glede na to, ali gre za nenadno dediščino ali sposobnost prepoznavanja donosnega projekta, je po poročanju hrvaškega medija DDL, tem znakom usojeno, da imajo denar.

Bik

Ljudje, rojeni v tem znamenju, imajo kar nekaj sreče z denarjem. Mnogi biki so pridni delavci, a poleg prirojene nagnjenosti k produktivnosti praviloma podedujejo denar ali uživajo razne druge privilegije, darila ali velike vsote denarja, ki jih v življenju prejmejo tako od sorodnikov kot prijateljev.

Bikom praviloma uspe v življenju in poklicni dobi nabrati velike vsote denarja ali premoženja. Natančneje, zdi se, da ljudje, rojeni v znamenju bika, dobijo materialno ali finančno pomoč, kadar koli jo potrebujejo.

Profimedia

Biki, rojeni s skromnejšimi življenjskimi, družinskimi in socialnimi predpogoji, brez večjih možnosti za dediščino ali materialno pomoč sorodnikov, si vedno uspejo izboriti varnost in veliko spoštovanje do sebe in svoje družine.

Strelec

Strelec je srečnež, ko pride do denarja in dobitkov nasploh. Daje najbolj ekspanzivne denarne vibracije v zodiaku in mnogi multimilijonarji in mednarodni bankirji imajo na splošno, če že ne Sonce, pa enega od pomembnih planetov, ki je dobro aspektiran v strelcu.

Profimedia

Za strelce obstaja velika možnost za življenjsko ugodje – ki običajno izvira iz nekega produktivnega poklica, s katerim se ukvarjajo.

Kozorog

Ljudje, rojeni v tem znamenju. so običajno zelo uspešni, ko pride do materialnih stvari v življenju. Zelo dobro vedo, kako ustvariti denar. Kozorog lahko uspe, a ne brez posla. Ni treba, da so briljantni niti posebej ustvarjalni ali kakor koli nenavadni, saj se znajo disciplinirati, biti odgovorni in vztrajni pri svojih ambicijah.

Pri kozorogih je ta ambicija predvsem materialne narave, to, da služijo denar, pa je povsem v znamenju njihove narave.

Profimedia

Z močjo, težnjo po pridobivanju in odgovornostjo lahko kozorogi obogatijo ali pridobijo premoženje, kjer številni drugi briljantni in nadarjeni tipi propadejo ali ne vztrajajo do konca.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.