N. V. | 24. 7. 2022, 06:00

5 znakov, da partner samo izkorišča vašo prijaznost

Profimedia

To je vsebina, ki vam bo pomagala, da ne prezrete znakov, ki govorijo, da vas ljubljena oseba samo izkorišča, vi pa njena dejanja zamenjujete za ljubezen.

Kdaj se lahko zgodi, da mislimo, da smo v idealnem razmerju, a se čez čas zavemo, da smo naredili veliko napako, ko smo se preveč razdali nekomu, ki nas sploh ne ceni. Takšni ljudje nas zapeljejo s svojimi zasanjanimi očmi in nam kmalu postanejo prioriteta.

Za vas in vse, ki se bojijo, da jih partnerji, ki jih ljubijo, izkoriščajo, je tukaj 5 znakov in rdečih zastav, na katere morate biti pozorni:

1. Nima težav s tem, da prosi za usluge

Kadarkoli kaj potrebuje, pride naravnost k vam, saj ve, da mu boste pomagali. To je vsekakor nekaj, kar bi morali vsi storiti v razmerju, vendar če vas kliče za vsako malenkost, potem morda to ni ljubezen.

Profimedia

Še posebej, če vas pokliče, da mu posodite denar, ali, če je vedno v vaši hiši in išče hrano ter vas prosi, da namesto njega opravite najbolj neumne naloge. Potem vas žal res izkorišča.

2. Ampak on ni nikoli tukaj za vas

Ne glede na to, ali gre za nekaj majhnega ali velikega, partner preprosto nikoli ni tukaj za vas. Ne pokliče vas, da bi videl, kako ste, niti vas ne pride pocrtkljati, ko ste bolni.

Zgodi se, da se izgovarja z neumnimi izgovori, samo da ne bi bil v vaši bližini. Ne more se niti potruditi, da bi vam pomagal premakniti nekaj težkega, raje bo sedel in čakal, da to storite sami.

3. Vedno si želi seksa

Nič ni narobe s tem, da si partner želi spolnih odnosov z vami. Ampak, če je prva stvar, ki jo naredi, ko pride v vašo hišo, da vam sleče oblačila, potem to ni nekaj, česar bi se veselili. Obstaja možnost, da vas izkorišča.

Profimedia

4. Nikoli ne sklepa kompromisov

Pravzaprav se ne trudi sklepati kompromisov z vami. Tako je, kot hoče, ali pa nikakor. Včasih postane frustrirajoče, ker je preveč trmast, da bi se z njim lahko pogovarjali razumno.

Profimedia

On je vedno tisti, ki sprejema odločitve in se sploh ne trudi slišati vašega mnenja. Preprosto se nikoli ne posvetuje z vami, ko gre za katero koli zadevo, ki vključuje oba.

5. Zdi se, da je čustveno nedosegljiv

Nikoli ne govori o nečem pomembnem ali čustvenem. Vedno je kaj smešnega, ker se boji pokazati svoja čustva. Ne dovoli, da bi videli, kdo v resnici je, in nikoli ne govori o svojem osebnem življenju.

Profimedia

Če ima težave v službi, raje 'umre', kot da vam pove, kaj se dogaja. Sploh se ne potrudi, da bi vam izkazal naklonjenost, da bi se počutili posebne.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.