N. V. | 13. 10. 2022, 18:58

5 astroloških znamenj, ki se vedno zaljubijo v napačno osebo

Profimedia

Ljudi, ki so rojeni v teh znamenjih, ljubezen pogosto zaslepi.

Vsi poznamo rek "ljubezen je slepa". Namreč lahko se zgodi, da ko se zaljubimo, ignoriramo rdeče zastavice, spregledamo napake in blokiramo najslabše v ljudeh, ki jih imamo radi – preprosto zato, ker jih imamo radi. Težko se je naučiti, da ljudje, ki jih ljubimo, morda niso vredni naše ljubezni.

1. Devica

Ko se device zaljubijo, mislijo, da so našle ljubezen svojega življenja. Ne razmišljajo o ničemer drugem kot o tem, da bi zadovoljile ljubljeno osebo. V vsej tej zmešnjavi pa pozabijo na lastna čustva.

Ker so zaslepljene z ljubeznijo, ki jo čutijo, ne vidijo nekaterih slabih lastnosti, ki jih ima njihov partner. V večini primerov ne vidijo, da jih partnerji izkoriščajo in jemljejo za samoumevne.

Profimedia

Na koncu so razočarane, vendar se kljub temu nikoli ne naučijo nadzorovati svojih čustev in vedno znova delajo isto napako.

2. Dvojčka

Dvojček je nekdo, ki čuti zelo globoko. Ko se ljudje, rojeni v tem znamenju, zaljubijo, verjamejo, da bo ljubezen trajala za vse življenje. Toda na žalost se motijo. Pogosto naletijo na takšne, ki jih želijo samo izkoristiti in zavreči.

Profimedia

Dvojčki se v svojih odnosih vedno potrudijo, delajo na izboljšavah in naredijo vse za svojega ljubljenega, vendar ne dobijo ničesar v zameno. Ljudje, s katerimi so, tega truda niti ne vidijo.

Na koncu so ogoljufani ali zavrnjeni, vendar se nikoli ne spremenijo preveč in tako ostajajo tisti, ki so na koncu prizadeti.

3. Rak

Ljudje, rojeni v tem horoskopskem znamenju so najbolj čustveni in občutljivi izmed vseh horoskopskih znamenj. Vsak dan se lahko zaljubijo v novo osebo in verjamejo, da je vsakič, ko se to zgodi, prava ljubezen. Vsakič se jim zdi, da so našli pravega, a nikoli se ne izkaže, da je tako.

Profimedia

Tolikokrat so že bili prizadeti, vendar se nikoli ne bojijo dati svojega srca nekomu novemu. So ljudje, ki imajo v sebi veliko ljubezni, ki jo želijo deliti z drugimi – a na žalost vedno najdejo napačne.

4. Vodnar

Vodnarji so radi zaljubljeni, a na žalost njihova zveza zmeraj traja le kratek čas. Ko začutijo, da so končno našli pravega in da ima življenje končno smisel, se izkaže, da so bili prevarani. 

Profimedia

Njihov problem je v tem, da verjamejo vsemu, kar slišijo, zato jih je zlahka prepričati v nekaj – še posebej, če so zaljubljeni. 

Ne morejo biti srečni v ljubezni. Ne glede na to, kako se trudijo, vedno končajo z napačnimi. Zato je njihova največja želja najti nekoga, s katerim bi se ustalili. Pri tem nikoli ne obupajo.

5. Ribi

Tudi ljudje rojeni v tem znamenju se vedno zaljubijo v napačno osebo. So občutljivi, čustveni in precej čutni. Osvoji pa jih lahko vsak, ki jim posveti malo več pozornosti.

Profimedia

Zanje največ štejejo malenkosti in ko se zaljubijo, pozabijo na vse ljudi okoli sebe in se osredotočijo le na eno osebo. Zato, ko so na koncu prizadeti, nimajo več nikogar, ki bi jih tolažil. A ne glede na to, kolikokrat se jim zlomi srce, še vedno verjamejo v pravo ljubezen in upajo nanjo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.