A. B. | 7. 12. 2022, 08:35 | Vir: Sensa

Astrološka znamenja, ki bodo intenzivno občutila vpliv polne lune

Še zadnjič letos se bodo prevetrile energije, ki bodo na nekatera znamenja močno vplivale. Morda je čas, da pred vstopom v novo leto o odnosih, karieri in ljubezni premislite tudi vi.  

Slika 1/5

V četrtek, 8. decembra, ob 5. uri zjutraj nastopi še zadnja polna luna v tem letu. Tokrat bo v znamenju komunikativnih in radovednih dvojčkov, zaradi česar boste v tem času nekoliko bolj radovedni, družabni, odprti in zgovorni. Ne pozabite izkoristiti tudi svoje kreativnosti in sposobnosti razmišljanja zunaj okvirjev, ki bosta ob polni luni še posebej izrazita.

V času polne lune bo močno aktiven tudi retrogradni Mars, planet akcije. Spodbujal vas bo, da iz teorije stopite v prakso in vse svoje misli udejanjite. Obenem lahko ta planet prinese tudi nekaj dodatne strasti, a tudi jeze ali besa in konfliktov.

Pojavijo se lahko težave, s katerimi se boste morali soočiti in zamere, ki se jih boste moralu osvoboditi. Morda boste čutili potrebo po tem, da razrešite vse težave naenkrat, a je ključno, da ostajate potrpežljivi in nežni do sebe. Ne pričakujte prehitrih rezultatov in ozavestite, da je pot k srečnemu in svobodnemu življenju tek na dolge proge.

Štiri astrološka znamenja pa bodo energijo tokratne polne lune čutila še posebej intenzivno, kliknite NAPREJ.