N. V. | 28. 11. 2022, 19:25

Astrološka znamenja, ki ne prenesejo zime

Profimedia

Megla, mraz ... Nekateri ne marajo zimskih radosti. Ste med njimi?

Nekaterim astrološkim znamenjem je zima prav všeč. Raki na primer komaj čakajo zimo, ker vedo, da so potem lahko brez slabe vesti vedno doma. Tako ali tako se jim nikoli ne da ven in raje poležavajo doma pred televizijo, zatlačeni v svojo najljubšo odejo in s skodelico toplega čaja v rokah.

Enako velja za ribe, ki obožujejo zimsko spanje. Všeč jim je čas, preživet v postelji, ko se jim ni treba soočiti z resničnim zunanjim svetom, v mrzlih mesecih pa imajo za to izgovor. Po drugi strani pa obstajajo znaki zodiaka, ki zime preprosto ne prenesejo, poroča hrvaški portal Zadovoljna.hr.

Kozorog

Čeprav bi teoretično morala biti zima njihov najljubši letni čas, je prva stvar, ki pripadnikom tega znamenja ni všeč, nepredvidljivost vremena v zimskih mesecih.

Povsod okoli njih megla, včasih sneg in ledeni veter, včasih dež. Kako lahko praktičen kozorog kaj načrtuje vnaprej, ko je vreme takšno?

Ziga Zivulovic jr./Bobo

Kozorogi imajo radi vse pod nadzorom in radi vedo, kaj lahko pričakujejo v bližnji prihodnosti, zima pa jih tega nadzora nekako oropa. Niso ljubitelji mraza, a so preveč ponosni, da bi vam to priznali, ko se tresejo pod desetimi plastmi oblačil.

Lev

Za leve je konec koncev je zima dobra priložnost, da malo prenovijo svojo garderobo in se pokažejo v večplastnih oblačilih. Moti pa jih, da je večina njihovih prijateljev pozimi ukleščenih doma, oni bi radi kam šli.

Profimedia

Pogrešajo druženja, tisto poletno spontanost, ko se v dveh minutah s prijateljem dogovoriš, da se dobita na popoldanski kavi, ki se nato sprevrže v večerni kozarec vina.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.