N.Z. | 19. 1. 2023, 12:00

Čas od 22. januarja do 20. aprila bo NAJBOLJ SREČNO letos (direktno gibanje planetov)

profimedia

Astrologi so si edini v mnenju, da retrogradno gibanje planetov v naša življenja prinaša največ izzivov. V obdobju, ki je pred nami, pa se bo zgodilo nekaj neverjetnega: prav vsi planeti se bodo gibali direktno, zaradi česar naj bi bilo to obdobje tudi najbolj srečno v letu 2023.

Uran bo svojo retrogradno fazo zaključil 22. januarja. To je tudi zadnji planet, ki bo iz retrogradne prešel v direktno gibanje. Merkur bo to srečno obdobje končal, ko se bo 21. aprila pričelo drugo obdobje retrogradnega Merkurja v letošnjem letu.

In kakšnih pozitivnih sprememb se lahko nadejate v obdobju med 22. januarjem in 21. aprilom?

1. Večja produktivnost

Brez zaviralnih vplivov retrogradnih planetov bodo ljudje precej učinkovitejši pri svojem delu. Nič jih ne bo zadrževalo na njihovi poti k uspehu. To je čas, ko bo veliko lažje sprejemati težke odločitve. Manj boste zmedeni in bolje osredotočeni. V naših glavah bo manj dvomov in strahov. Tako bo veliko lažje delati, še posebno, če je vaše delo intelektualne narave.

2. Osvobajanje od preteklosti

Astrologi takšno obdobje imenujejo obdobje osvobajanja od preteklosti. Zdaj je pravi čas, da pustite vse negativno za seboj, da oprostite in prosite za odpuščanje tam, kjer je to potrebno. Trenutek je odličen, da si zbistrite misli, naredite dobro delo in da se rešite vseh bremen preteklosti. Vse to morate storiti, da bi v svojem življenju naredili prostor za več sreče.

3. Sreča v ljubezni

Obdobje, ki ni obremenjeno z vplivi retrogradnih planetov, bo ugodno vplivalo tudi na odnose. Tisti, ki še iščejo sorodno dušo, si bodo v tem obdobju lažje prišli na čisto, kakšnega človeka pravzaprav potrebujejo v svojem življenju. Vsem drugim pa bo veliko bolj jasno, kaj si želijo od že obstoječih odnosov. Z ljudmi bo lažje komunicirati in se zares sporazumeti. Ljudje, ki imajo podobne vizije o tem, kako naj bi se njihovo življenje odvijalo, bodo v tem obdobju dobili priložnost, da se najdejo.

4. Sprememba življenjske poti

Če si zares želite spremeniti svoje življenje, kariero ali kraj bivališča, je zdaj za vse to pravi čas. Pričakujte, da se vam bo v obdobju med 22. januarjem in 20 aprilom končno pokazala možnost izbire prihodnje kariere. Če boste zmogli pogum tudi za dejanski premik v to smer, obstaja velika možnost, da se bo vaše življenje obrnilo na boljše.

Povzeto po sensa.mondo.rs

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.