Uredništvo | 11. 2. 2024, 07:00

Bik kuha za vas, lev daje najboljše objeme, strelec vas nasmeje do solz ... kako se horoskopski znaki obnašajo v razmerju?

Profimedia

Ste v svežem razmerju in zaljubljeni tako močno, da slišite travo rasti? Preverite, kaj o vašem novem ljubimcu ali ljubimki pravijo zvezde.

Vsak začetek novega razmerja ali ljubezenske zgodbe je zgodba zase. Partnerico ali partnerja še spoznavamo, kar ima svoj čar, po drugi strani pa si želimo, da bi lahko vnaprej predvideli, kaj mu je všeč, kako se bo obnašal do nas, kako izraža naklonjenost, kakšne so njegove ljubezenske geste in podobno.

Nam lahko pri tem pomaga astrologija? Morda. Astroscope je zbral nekaj najbolj ljubkih stvari, ki so značilne za posamezno astrološko znamenje, kadar so osebe v razmerju ali noro zaljubljene. Seveda priporočamo, da jih vzamete s ščepcem soli, je pa čisto mogoče, da boste v kakšnih gestah prepoznali sebe ali svojega partnerja.

Oven

Ovni se morda zdijo samozavestni in odločni, vendar skrivajo mehko sredico. Če ste v razmerju z ovnom, lahko pričakujete zmenke presenečenja v trendi kavarnah, deljenje najljubših seznamov predvajanja z vami, občasno pa tudi igrive šale na vaš račun.

Bik

Biki veljajo za zelo zveste ljudi, ki dajejo prednost globokim povezavam. V razmerju se bo ta horoskopski znak izkazal s tem, da vam bo vedno pripravljen skuhati okusen obrok, ki vas bo potolažil in orazpoložil, potrpežljivo pa bo tudi prisluhnil vsem vašim težavam in vas "topil" s poljubčki na čelo.

Dvojček

Dvojček je kompleksno horoskopsko znamenje, ki ga ljudje pogosto narobe ocenijo. V zvezi z njim pa vam zagotovo ne bo dolgčas: zabavni posnetki in vsebine na družbenih omrežjih, spontani izleti in pogovori pozno v noč zagotovljeni!

Dvojček vas bo z veseljem peljal na spontane izlete.

Dvojček vas bo z veseljem peljal na spontane izlete.

Profimedia

Rak

Če ste romantična duša, za vas ni večjega 'jackpota' od razmerja z rakom. Za ta izredno nežna znamenja, ki za partnerko ali partnerja odlično skrbijo, je ljubezen nekaj svetega. V razmerju obožujejo stiskanje na kavču med ogledom filma in nežne dotike, zapomnili pa si bodo tudi vaše najljubše stvari in vas z njimi presenetili, ko boste najmanj pričakovali.

Lev

Radodarni levi se s svojo ljubljeno ali ljubljenim radi postavljajo, zato pričakujete veliko "selfijev", pa tudi kraljevski tretma, močne objeme in to, da bodo skupaj z vami z veseljem prepevali vaše najljubše skladbe.

Devica

Device veljajo za analitične in natančne, malokdo pa ve, da so na skrivaj tudi precej sentimentalne. Njihova mirna prezenca bo na vas vplivala blagodejno in z veseljem bodo organizirale vaš bivalni prostor in poskrbele, da se boste v njem počutili še bolje. Pošiljale pa vam bodo tudi ljubka sporočila naklonjenosti.

Tehtnica

Harmonične tehtnice tako v življenju kot v ljubezni iščejo predvsem ravnovesje. Če se bo zagrela za vas, ste lahko prepričani, da vam bo vedno stala ob strani. Od nje boste slišali tudi veliko komplimentov na račun svojega videza in sloga oblačenja, idealen zmenek za ta znak pa so mirni, udobni večerji v zavetju doma.

Škorpijon

Škorpijon je pogosto označen za najglobljega in najbolj intenzivnega med vsemi astrološkimi znamenji. Tako ni presenetljivo, da boste tudi v razmerju od njega ali nje dobili globoke, iskrene pogovore in intenziven očesni stik. Do vas bo tudi zelo zaščitniški, kar bo pokazal z najrazličnejšimi gestami.

Posebej romantični partnerji so raki.

Posebej romantični partnerji so raki.

Profimedia

Strelec

Živahni, divji strelci zelo cenijo svobodo in dinamiko. V razmerju s strelcem se boste nasmejali do solz, z vami bo delil vse svoje sanje in vas z veseljem odpeljal na avanturistične zmenke.

Kozorog

Zanesljiv in resen kozorog je pravi partner za tiste, ki v življenju cenijo stabilnost in predvidljivost, a tudi on skrivaj hrepeni po romantiki in naklonjenosti. Ljubljeni osebi bo vedno priskočil na pomoč z uporabnim nasvetom, naklonjenost pa bo izkazoval na prefinjen, subtilen način.

Vodnar

Inovativni vodnarji cenijo nekonvencionalne ideje, zato bodo njihove ideje za zmenke najbolj izvirne od vseh. Z vami bodo z veseljem delili svoje konjičke in zanimanja, a po drugi strani vedno spoštujejo partnerjevo neodvisnost in svobodo.

Ribi

Zasanjana, romantična riba je horoskopsko znamenje, ki tako kot rak brezpogojno ljubi. Ne bodite torej presenečeni, če vas bo izbrala za muzo in naslikala vaš portret ali pa vam posvetila ljubezensko pesem. Ribe so tudi odlične poslušalke.