N. V. | 4. 11. 2022, 21:58

Ni jim para – ljubosumni ljudje so rojeni v teh 3 znamenjih

Profimedia

Če gre verjeti zvezdam, datum našega rojstva določa naše značajske lastnosti, tako pozitivne kot negativne – na primer nagnjenost k pretiranemu ljubosumju.

Obstajajo tri znamenja, v katerih so najpogosteje rojeni izjemno ljubosumni ljudje. Poglejte, katera tri so to:

1.Škorpijon

Daleč najbolj ljubosumno horoskopsko znamenje je zagotovo škorpijon. Strastni, erotični in skrivnostni škorpijoni zelo cenijo zvestobo in predanost partnerju.

Njihovi občutki so intenzivni – od ljubezni do ljubosumja in sovraštva, vse občutijo 10-krat bolj intenzivno kot povprečni ljudje. Ponavadi ne zaupajo drugim in si v glavi pogosto izmišljajo najrazličnejše scenarije, ki nimajo nobene zveze z resnico.

Profimedia

Poleg vsega tega se ljudje, rojeni v znamenju škorpijona, le stežka zadržujejo pri izražanju svojih čustev – če so ljubosumni, bo partner to zelo dobro vedel. In ljubosumni bodo tudi, če si bo kdo upal stati ob njihovem partnerju na avtobusni postaji.

2. Rak

Ljudje, rojeni v tem čustvenem in občutljivem znamenju, so nagnjeni k ljubosumju, a ga znajo spretno skrivati. Le v redkih primerih bodo drugim pokazali, da jih ta neprijeten občutek muči, zato je rak med ljubosumnimi znamenji najmanj problematičen.

Profimedia

Njihovo ljubosumje bi lahko najbolj spodbudilo, če čutijo, da je ogroženo tisto, kar jim je najpomembnejše – njihova družina. V tem primeru so pripravljeni uporabiti svoje klešče, da zaščitijo svoje.

3. Lev

Levi so privlačni in strastni, prav tako pa so razumevajoči, če se stvari ne razvijejo tako, kot so si zamislili. Če pa njihov partner nekomu drugemu namenja preveliko pozornost, bodo takoj vklopili stikalo za ljubosumje.

Profimedia

Lev je nenehno lačen pozornosti in takoj, ko bo začutil, da ga zanemarjajo, bo naredil dramo, zelo neprijetno za vse prisotne, piše srbski portal 24sedam.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.