N. V. | 24. 4. 2024, 06:00

Pripravite se na zahteven dan: luna bo mešala štrene (predvsem rojenim v teh 3 astroloških znamenjih)

Žiga Živulović j.r./Bobo/Profimedia/fotomontaža

V sredo, 24. aprila, ob 01.49 je nastopila polna luna v znamenju škorpijonu. Napoveduje posebne izzive – predvsem tistim, ki so rojeni v teh treh znamenjih.

Pripravite se na čustveno zahteven dan. Ob 01.49 je nastopila polna luna v škorpijonu, ki bo ves dan in še naslednjih nekaj dni mešala štrene. V tradicionalni astrologiji pravijo, da je luna v škorpijonu zahtevna, ker ne more izraziti polnosti svoje energije, kar ustvarja zahtevno dinamiko. 

V prihodnjih dneh zato pričakujte veliko kaosa. Možno je, da se bodo vaša čustva razlivala brez kontrole, številni bodo doživljali notranje boje.

V prihodnjih dneh pa lahko tudi občutimo tudi nekaj čarobnega. Sploh ženske bodo imele močno poudarjeno intuicijo in občutile bodo energijo, ki jih bo gnala k preobrazbi in napredku. Zelo bodo povezane same s seboj in zato veliko bolj modre. Če se bodo ženske prepustile tej energiji, so lahko te dni vsemogočne.

Profimedia

Počutili se bomo bolj svobodni. Introspektivne vibracije škorpijona nam lahko pomagajo, da se nagnemo k temu, kar si resnično želimo.

Kako se izogniti kaosu?

Vzemite si trenutek zaseProslavite, kje ste danes. Tudi če pride do kaosa, izzivov ali občutljivih čustev, poglejte, ali lahko ustvarite prostor, da se vprašate, kako lahko najdete v tem osvoboditev. 

V veliko pogledih je to lahko zelo osvobajajoča polna luna, ki nas lahko vodi do globljih spoznanj in globlje moči. Medtem ko se zlahka ujamemo v izzive in majavo energijo, ki jo prinaša ta polna luna, lahko to uporabimo kot motivacijo, da končamo cikle ter stopimo v boljše stanje dobrega počutja. Ta polna luna nam lahko morda pomaga, da začnemo prebavljati nekatere spremembe, preobrazbe ali presenečenja, ki so se zgodila v zadnjem času. Morda bomo začeli z večjo jasnostjo videti, kaj mora oditi in kaj mora ostati. 

Polna luna v škorpijonu naj bi tudi tanjšala tančico med dimenzijami, kar omogoča, da lažje prejemamo sporočila iz drugih dimenzij, poroča Sensa. Tanjšo tančico tako lahko uporabite tudi za to, da dosežete svoje duhovne vodnike, pokojne ali višji jaz.

Profimedia

Polna luna napoveduje posebne izzive 3 znamenjem

Astrologi ocenjujejo, da se nekaterim v tem tednu, ko nastopi polna luna, obetajo posebni izzivi in preizkušnje. Še posebej naj bi bili na udaru rojeni v teh treh astroloških znamenjih:

1. Devica

Največji izziv devic v tem tednu bo iskanje ravnovesja med poslovnim in zasebnim življenjem. Morda bodo spoznali, da potrebujejo več prostega časa, a bodo imeli težave z ugotavljanjem, kako bi si to zagotovili. Namig: morda je čas, da v službi postavijo bolj jasne meje – bodisi drugim ali pa kar sami sebi.

2. Strelec

V tem tednu polne lune bodo strelci lahko naleteli na določene ovire, kar jih bo sprva precej iztirilo. Svetujemo jim, da na situacijo pogledajo drugače. Morda so ravno ovire čudovita priložnost, da se ustavijo, zadihajo in še enkrat dobro razmislijo o svojih načrtih. Strelci, ne obupajte.

3. Vodnar

Vodnarjem se obeta nekaj sprememb, ki jih ne bodo pričakovali, in verjetno je, da se jim bodo na začetku strastno upirali. A dokler se bodo borili z mlini na veter, le zapravljajo svojo energijo. Naj razmislijo, kako lahko sprejmejo novo situacijo in se ji prilagodijo.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu