K. R. | 15. 3. 2023, 21:03

Predstavnice teh horoskopskih znamenj veljajo za najboljše v postelji: ste med njimi?

Profimedia/fotomontaža

Močan spolni apetit, voditeljske in akrobatske sposobnosti, velika strast - vse to so lastnosti seksualno najbolj privlačnih znamenj zodiaka.

Mnogi ljudje lahko v seksu v celoti uživajo šele, če v njem uživa tudi druga oseba. Ko je zadovoljstvo obojestransko, lahko govorimo o dobrem seksu. Večina predstavnic ženskega spola se bo strinjala, da kakovosten seks ni le fizične narave, ampak sta veliko bolj pomembna elementa vznemirjenja tudi ljubezen do lastnega telesa in samozavest.

Astrologija pravi, da v seksu najbolj uživajo ekstrovertirani ljudje, ki so najbolj sproščeni in odprti. Štiri horoskopska znamenja pa v postelji še posebej blestijo. Preverite, ali ste med njimi.

Profimedia

Škorpijon

Škorpijonke so znane po tem, da imajo močan spolni apetit in zelo razvito spolno inteligenco, zato so sposobne zlahka ločiti čustva od fizičnega užitka. Znamenje škorpijona vlada osmi hiši zodiaka, kjer sta seks in strast v ospredju. Ena glavnih značilnosti škorpijonk je čutnost, ki je zelo nalezljiva.

Škorpijonke so zelo samozavestne, prepričane so, da besedi 'seks' in 'sram' ne gresta v isti stavek. Čeprav zlahka ločijo seks od čustev, pa v seksu še vedno najbolj uživajo z ljubljeno osebo.

Profimedia

Lev

Med najboljšimi v postelji so tudi levinje - kraljice horoskopa. So rojene voditeljice, ki svoje voditeljske sposobnosti brez težav kažejo tudi med rjuhami. Levinje bodo brez sramu povedale, kaj jih navdušuje. Lahko se celo zgodi, da vas bodo pikantnosti, ki jih bodo predlagale, 'sezule'.

Uresničevanje fetišev, erotična oblačila, igračke in številni pripomočki so del spolnega življenja povprečne levinje.

Levinje so prepričane, da seks obstaja zaradi užitka, zato si boste vsako avanturo med rjuhami, v katero bo vpletena levinja, zagotovo zapomnili. Levinje se zavedajo svojih kvalitet in vedo, da morajo delati tudi na egu moškega, da bi bil seks popoln. So velikodušne, igrive in nore, zato bodo to horoskopsko znamenje mnogi izpostavili kot seksualno najbolj privlačno.

Profimedia

Oven

Ovni veljajo za pustolovce, predstavnice tega horoskopskega znamenja pa bodo mnogi označili za vodilne akrobatinje med horoskopskimi znamenji. So tudi zelo inovativne, zato vam z njimi nikoli ne bo dolgčas. 

Poleg tega, da bodo predlagale najrazličnejše podvige, ki popestrijo vsako zvezo, so svojemu partnerju tudi izjemno predane. Predane so predvsem temu, da se pokažejo v najboljši luči in ne toliko zaradi partnerjevega zadovoljstva. Predstavnice najbolj sebičnega horoskopskega znamenja se v spolnem življenju pravzaprav najbolje znajdejo, saj so jim zvezde naklonjene in jim vedno pošljejo točno tisto, kar potrebujejo. 

Ne glede na to, ali iščejo ljubezen ali seks, ženske, rojene v znamenju ovna, zmeraj vedo, kako uresničiti svoje želje in potrebe.

Profimedia

Ribi

Ribice delujejo nežne in na prvi pogled delujejo sramežljive in nedolžne, a ko se sprostijo, se spremenijo v strastne ljubimke, ki v seksu zelo uživajo. Med vsemi horoskopskimi znamenji veljajo za ene od najboljših spolnih partnerjev

So kreativke z dobro razvito domišljijo, zato z njimi ni nikoli dolgčas. Riba v seks težko privoli, a če vam uspe osvojiti njena čustva, boste v postelji dobili strastno partnerico, piše Dnevnik.hr.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.