N. V. | 18. 10. 2022, 14:35

To je najbolj poredna stvar, ki ste jo pripravljeni narediti v postelji glede na vaše horoskopsko znamenje

Profimedia

Naslednjič, ko boste nekoga vprašali, kakšno je njegovo zodiakalno znamenje, vam bo odgovor dal vpogled v njegove najbolj skrite spolne fantazije.

To so najbolj poredne stvari, ki ste jih pripravljeni poskusiti v postelji, glede na vaše horoskopsko znamenje.

Oven

Ko so ovni nori na nekoga, so pripravljeni narediti vse, kar prinese ultimativni užitek. Znani so kot nekdo, ki ne prenese vpetosti v rutino, zato bodo vedno spreminjali svoj spolni slog.

Svoje življenje vedno živijo na polno in vsak dan cenijo, kot da je zadnji. Zato so odprti za preizkušanje novih stvari in za premik odnosa na povsem novo raven.

Profimedia

Najbolj čudna stvar, ki so jo pripravljeni storiti, je poskus trojčka.

Seveda se mora njihov partner strinjati s tem, a ker vedno izbirajo partnerje odprtega duha, to ni problem.

Bik

Ljudje, rojeni v tem znamenju, vedno sebe postavljajo na prvo mesto. To pomeni, da bodo poskusili le tiste stvari, ki jih sami želijo.

Najbolj nora in čudna stvar, ki jo bodo naredili, je seksanje v javnosti, medtem ko obstaja možnost, da jih bodo ujeli.

Profimedia

Preprosto jim je všeč okus adrenalina pod kožo. Njihove najboljše spolne izkušnje so tiste, v katerih so v nekakšni nevarnosti. To je očitno njihov fetiš in vsakič znova v tem uživajo.

Dvojčka

Če partner v postelji želi poskusiti nekaj nenavadnega, bo dvojček to zagotovo sprejel. Dvojčki so vedno veseli in igrivi ter radi eksperimentirajo s spolnimi igračkami.

Vedno so pripravljeni na vse, kar vam pade na pamet, in z veseljem bodo poskusili stvari, ki jih še nikoli niso.

Če se malo potrudite in jim ugodite na načine, za katere niso vedeli, da obstajajo, vam bodo vrnili na enak način. Seks z njimi je nepozaben zaradi njihovega vzdušja in energije, ki jo vlagajo v vse, kar počnejo.

Rak

Čeprav raki veljajo za najbolj občutljivo horoskopsko znamenje, imajo tudi divjo stran. Pripravljeni so poskusiti dobesedno vse.

V seksu so radi dominantni, saj so v zasebnem življenju precej podrejeni.

Profimedia

Vedno so pripravljeni na spoznavanje novih ljudi in uživajo v zvezah za eno noč. Všeč jim je, če lahko zamenjajo več partnerjev samo v eni noči.

Lev

Kot kralj džungle bodo tudi ljudje, rojeni v tem astrološkem znamenju, lahko zapeljali vsakega, ki je z njimi v prostoru. V postelji so radi dominantni, tako kot tudi v zasebnem življenju. 

Levi radi nadzorujejo svoje partnerje in jih imajo podrejene.

Njihov užitek je na prvem mestu in šele ko dosežejo orgazem, se posvetijo osrečevanju partnerja. S prevezami za oči in lisicami bodo prevzeli ves nadzor nad partnerjem.

Devica

Device ne marajo eksperimentiranja, a s pravim partnerjem se včasih sprostijo. Ko se ljubijo, se vidi, da to počnejo strastno in se vedno potrudijo, da ugodijo partnerju. Če svoji devici date tisto, kar potrebuje, bo zagotovo ugodila vsem vašim skrivnim željam.

Vzburja jih, da vzamejo nekaj čokolade ali smetane in jo pojedo z vašega telesa. Vedno trdo delajo na predigri.

Profimedia

Če seksate z devico, bodite pripravljeni na nepričakovane stvari, saj je vse odvisno od trenutka in razpoloženja. Seks z njimi je poln stokanja, kričanja in potenja. Je glasen in nepozaben.

Tehtnica

Tehtnice so znane kot poštene v življenju in to se tudi v postelji ne spremeni. Dajo toliko, kolikor vzamejo. Radi imajo popoln nadzor, zato bodo vodili igro zapeljevanja in izbirali, kaj se bo zgodilo naslednje.

Zelo radi oralno zadovoljujejo. To želijo početi vsaj do vašega prvega orgazma.

Veliko časa posvečajo predigri, uživajo pa v tem, da govorijo umazane stvari. Radi imajo tudi spolne igrače in vedno bodo poskusili stvari, ki jim lahko prinesejo zadovoljstvo.

Škorpijon

Škorpijoni so pripravljeni poskusiti skoraj vse, kar jim bo pomagalo povečati njihovo spolno zadovoljstvo.

Lisice, lubrikant, verige ali vibrator – pripravljeni so na vse. Seks z njimi je kot potovanje neznano kam, a je vredno poskusiti.

Profimedia

Vedno so vzburjeni, zato lahko pričakujete, da bodo seksali z vami nekajkrat na dan. In ne, nikoli jim ni dovolj. Vedno so lačni akcije pod rjuhami.

Strelec

Najbolj poredna stvar, ki so jo pripravljeni narediti, je, da se oblečejo v kakšno seksi oblačilo.

Profimedia

Vedno so razpoloženi za seks in uživajo v igranju vlog. Všeč so jim tudi submisivne in dominantne vloge. Njihov fetiš je mešanica spolnih igračk, oblačenja in igranja vlog. Radi vse skupaj malo pomešajo.

Kozorog

Zanje je pri seksu najpomembnejša dobra predigra. Radi imajo seks in všeč jim vse, kar lahko zagotovi končni užitek za oba.

To vključuje nekaj vročega striptiza in oralno zadovoljevanje zatem. Ko so v postelji, se spremenijo v divjo žival, ki je vedno lačna.

Ker imajo radi nadzor, se počutijo neustrašne in dominantne.

Vodnar

Vodnarji so zelo glasni. Ko seksajo, za to izve cela soseska, saj so zelo ekspresivni. Doživljajo več užitka, če ga izražajo (zelo) na glas.

Njihova poredna spolna plat je vidna v tem, da so radi tepeni z raznimi spolnimi pripomočki.

Všeč jim je igra porednega šolarja, ali pa direktorja, ki zaposlenemu daje kazen, ki si jo zasluži. Všeč jim je grob seks.

Profimedia

Zdi se, da so vodnarji v postelji bolj poredni od katerega koli drugega znamenja. A pozor: vroča igra pod rjuhami jim pogosto pobere vso energijo.

Ribi

Radi imajo čuten in počasen seks. Všeč jim je čustvena vez, ki jo med spolnim odnosom sklenejo s partnerjem, in se vedno trudijo, da bi ga zadovoljili.

Pogosto začnejo igro v postelji tako, da masturbirajo pred svojim partnerjem, nato pa mu približajo in ga oralno zadovoljijo.

Vznemiri jih, ko jih partner med spolnim odnosom gleda naravnost v oči.

Tudi če so nekateri ljudje sramežljivi glede tega in se izogibajo očesnemu stiku, ribe pri tem vztrajajo. Med seksom so vsi njihovi čuti vklopljeni in uživajo v vsakem vdihu ter vsakem dotiku.

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec