N. V. | 19. 10. 2022, 19:24

Rojeni v teh 3 astroloških znamenjih so preveč posesivni – ste med njimi?

Profimedia

Ker ima horoskop velik vpliv na našo osebnost, nam lahko pomaga prepoznati tiste, ki nas želijo nadzirati.

Ni nujno, da je posesivnost slaba stvar. Nekateri ljudje hrepenijo po tem, nekateri pa bežijo od tega. Vse je odvisno od naših osebnih preferenc – ali nam je všeč, da se nekdo zelo aktivno vključuje v naše življenje ali ne.

To, da smo posesivni, je v resnici zelo povezano z našim horoskopskim znakom. Ta tri znamenja veljajo za najbolj posesivne:

1. Rak

Rojeni v znamenju raka imajo nežno naravo, ogromno, mehko srce in so sočutni do vseh okoli sebe. Ko so v razmerju, se ne zadržujejo, kar je lahko tako dobro kot slabo.

Količina ljubezni, pozornosti in naklonjenosti, ki jo dajejo, je enaka količini, ki jo potrebujejo nazaj.

Radi preživijo skoraj ves svoj čas s svojim partnerjem, še posebej, če je razmerje še sveže. Če ga ne, se želijo pogovarjati in si pisati več, kot je potrebno.

Profimedia

Potrebujejo neko zagotovilo, da bo vse v redu in da bo zveza trajala, saj so bila že tolikokrat razočarani, da strah pred izgubo ljubljenega premaga njihovo željo po nadzoru lastnih čustev.

Čeprav je bila njihova posesivnost vzrok za nekatere propadle zveze, je del tega, kar so. Lahko delajo na tem in jo zbrcajo nekoliko nižje, vendar se je nikoli ne morejo popolnoma znebiti.

2. Tehtnica

Tehtnica je družabno znamenje in ljudje, rojeni v tem znamenju, ničesar ne počnejo sami. Čeprav so vedno obkroženi z ljudmi, pa bodo za ljubljeno osebo dali vse na stran.

Tehtnice si ne bodo skuhale večerje, če ni partnerja zraven; ne bodo hodili na druženja; in ne bodo mogli niti dobro zaspati. 

Profimedia

Tehtnica ima najtoplejše srce in po ničemer ne hrepeni bolj kot po bližini. Ko so tehtnice dlje časa prikrajšane za pozornost, objeme, poljube in crkljanje, se jim nekoliko zmeša in takrat začne delovati njihova posesivnost.

3. Dvojčka

Dvojčki imajo dneve, ko so zelo posesivni, in dneve, ko želijo, da jih pustite pri miru. Vendar pa obstaja več stvari, zaradi katerih so del tega seznama: ena je, da se hitro zaljubijo, druga pa je, da so v svojih posesivnih dneh nagnjeni k skrajnostim.

Profimedia

So zelo čustveni in ko do nekoga začnejo razvijati čustva, si že predstavljajo, kako bi izgledalo življenje z njim. Zato so nagnjeni k hitenju in prezgodaj pričakujejo preveč.

Skrajnosti se nanašajo na potrebo, da jih partner pozna od znotraj navzven, celo do te mere, da lahko ugane, kaj mislijo in kaj potrebujejo v točnem trenutku.

Tako na primer želijo, da jih partner vpraša, kako je potekal njihov dan, sicer se bodo počutili zelo vznemirjeno in osamljeno.

Še ena stvar, ki prispeva k posesivnosti dvojčkov, je njihovo ljubosumje. S partnerjem želijo ostati v stiku vsak trenutek.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.