N. V. | 2. 2. 2023, 11:48

Snežna polna luna bo nekaterim astrološkim znamenjem delala preglavice

Profimedia

Poglejte si, kako bo na vas vplival ta nebesni pojav.

Snežna polna luna se pojavi v zimskem mesecu februarju in je dobila ime, saj je to običajno najbolj snežen mesec na severni polobli. Tokrat bo nastopila v nedeljo, 5. februarja ob 19.28.

Po napovedih astrologov bo tokratnja snežna polna luna močno vplivala na vodnarja, bika, leva in škorpijona.

Drugim astrološkim znamenjem se s prihodom polne lune odpira peščica novih priložnosti, ki jih lahko izkoristijo na najboljši možen način. Poglejte, kako bo vplivala na vas:

Oven

Ovni se bodo začeli ogibati svojih običajnih obveznosti. Na prvo mesto bodo postavljali preproste človeške radosti, kot so družina, hobiji in prijatelji. To bo prineslo svež veter v njihove odnose in okrepilo njihovo ustvarjalnost.

Najverjetneje si bodo v teh dneh izbrali nov hobi oziroma določen način ustvarjalnega izražanja in se v njem izkazali. 

Bik

Bik se bo ukvarjal s tem, kako se razvijajo odnosi s sodelavci. V njihovem interesu je, da rešijo vse konflikte, saj se zavedajo, da sicer posel ne bo napredoval. Polna luna bo imela transformativno moč za njihovo komunikacijo.

Profimedia

Najverjetneje bodo biki v teh dneh razmišljali tudi o spremembah v družini oziroma o ustvarjanju nečesa na novo v svojem domu.

Dvojčka

Dvojčka bo tako doma kot v službi spremljala dobra energija. V osebnem življenju bo vladala harmonija, oblikovalo se bo novo razumevanje družinskih vrednot. Poleg tega bodo spoznali tudi kakšne nove prijatelje.

Rak

Raki se bodo osredotočili nase in tako pridobili samozavest. Storili bodo lahko vse, česar so se prej bali. Obrestovalo se bo tako, da bodo močno izboljšali svoj finančni položaj. 

Lev

Levi se bodo počutili neustavljive in zaželene, zato se bodo lahkomiselno spogledovali na vsakem koraku. Zato bodo pogosto kritizirani kot malce narcistični.

Devica

Device bodo želele svoje življenje očistiti vseh negativnih stvari. Začele bodo tako, da se bodo lotile generalnega čiščenja, k temu pa bodo skušale privabiti vse družinske člane. A ob tem se naj z njimi nikar ne kregajo.

Tehtnica

Tehtnico bo zanimalo vse, kar je povezano z umetnostjo, saj bodo imele željo po estetskih užitkih, biti obkrožene z lepimi stvarmi.

Profimedia

To je dober čas za nakup oblačil ali nakita. A pazite, s kom boste nakupovali: ta polna luna vas bo morda opozorila na nekatera lažna prijateljstva, od katerih se bo dobro distancirati.

Škorpijoni

Imeli bodo krizo vere: razmišljali bodo o svojih vrednotah in etiki. Želeli bodo narediti več za druge. Če bodo odločni v svojih namerah, jih po tem obdboju čakajo karierni uspehi in ljubezenske zmage.

Strelec

Čeprav jim ne bo šlo vse po godu, ne bodo dolgo žalostni. Čeprav je težav za reševanje veliko, bodo našli čas za zabavo. Sprostili se bodo, in kasneje lažje premislili o spremembah, ki se jim dogajajo.

Kozorog

Kozorogi bodo čutili moč, da se lotijo ​​ambicioznih projektov. A teh se bodo lotili preveč na hitro, z premalo potrpljenja. To bo vplivalo tudi na odnos s partnerjem.

Vodnar

Vodnarji so vedno bili polni kreativnih idej, energije in pripravljeni na nove izzive. Njihov vir navdiha je pogosto izhajal iz njihove družine, s katero pa se bodo v tem obdobju odnosi nekoliko ohladili.

Profimedia

Zato bodo nekaj te kreative izgubili, uteho pa bodo našli v duhovnosti in se preko nje ponovno povezali s svojimi najbližjimi.

Ribi

Za ribe prihaja obdobje počitka, posvetile se bodo reševanju vsakdanjih težav, namesto da bi se, kot po navadi, vznemirjale zaradi stvari, ki jih ne morejo nadzorovati.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.