N.Z. | 10. 1. 2024, 09:09

Ta tri horoskopska znamenja so na Zemlji s poslanstvom delati dobro v svetu

profimedia

V zvezdah je zapisano, da se bodo vedno trudili za seboj pustiti nekoliko boljši svet.

Svet vidimo vsak na svoj unikatni način. Medtem ko nekateri vidijo okoli sebe samo pozitivno in zanemarijo vse, kar je tam zunaj slabega, drugim empatija ne dovoli, da bi ne trpeli z ljudmi, ki so manj srečni od njih. Za naslednja tri horoskopska znamenja je značilno, da po svetu hodijo z namenom, da bi storili nekaj dobrega v svetu in ga tako naredili vsaj malce boljšega.

Bik

Naj bo to medtem ko se vozijo v službo ali gredo na srečanje s prijateljem, bik si ne bo mogel pomagati, da bi na poti ne opazil otroka v stiski ali ostarelega, ki komaj shaja skozi življenje. Čeprav ne bodo vedno ponudili finančne pomoči, bo nežno srce tega zemeljskega znamenja zajokalo v sočutju in skoraj zagotovo bodo poskrbeli, da v njihovi bližini nihče ne bo ostal lačen.

Rak

Rakova simpatija se pogosto izrazi v skrbi za zapuščene živali. To občutljivo vodno znamenje bo vedno povzdignilo glas za tiste, ki so preslišani. Čeprav včasih spregledajo stiske drugih ljudi, pa ne morejo zamahniti z roko, ko gre za bolečino najbolj šibkih. Rakovo sočutje do poškodovanih in lačnih živali je naravnost legendarno.

Ribi

Za to horoskopsko znamenje je značilno, da potrebe drugih postavlja pred lastne. Ribe verjamejo v filozofijo: nauči človeka loviti ribe, pa se bo lahko prehranil do konca svojih dni. In zato, četudi kar tako ne razmetavajo s svojimi darili in donacijami, bodo vedno prvi v vrsti, ki bodo kupili časnik Kralji ulice, domači obrtniški izdelek ali šopek od ostarele ulične prodajalke rož, pa naj vse to zares potrebujejo ali ne.

Novo na Metroplay: Mojmir Šiftar o zakulisju MasterChefa, stereotipih in ženi Anji