N. V. | 4. 10. 2022, 08:10

Rojene v tem znamenju najprej pritegne zunanjost

Profimedia

Vsi poznamo nekoga, ki druge ocenjuje po videzu in se navadno zaljubi v obline namesto v srce. Ne glede na to, ali gre za prijateljstvo ali ljubezensko zvezo – fizično privlačnost postavljajo nad vse drugo.

Takšni ljudje dajejo prednost spolnim odnosom pred vsem drugim v svojem življenju in sprejemajo le priložnostne romance. Čustva so vedno položena na dno njihovega srca. Tukaj so tista 4 horoskopska znamenja, ki bolj kot karkoli v ljubezni cenijo fizični videz:

1. Škorpijon

Škorpijoni so znani po svojem 'umazanem' umu. Zanje je spolna intimnost izjemno pomembna, zato si izbirajo le partnerje z odlično postavo, čustva pa večinoma zanemarijo. So izjemno izbirčni in lahko gredo v skrajnosti.

Profimedia

Pripadniki tega znaka nimajo nič proti temu, da zgradijo razmerja samo zato, da bi potešili svoje hrepenenje v postelji. Čustvena povezanost z njimi pride vedno pozneje.

2. Strelec

Strelci so znani po svoji avanturistični osebnosti in se ne morejo vezati na eno osebo ali odgovornost. Ljudje, rojeni v tem znamenju, vedno postavljajo seks pred ljubezen in se zlahka poigravajo s srci drugih ljudi, ker niso dovolj resni glede svojih odnosov. So zelo spogledljivi in ​​željni pridobivanja različnih partnerjev za lastno zadovoljstvo.

3. Oven

Rojeni v znamenju ovna se hitro zdolgočasijo in potrebujejo različne tipe partnerjev, da jih zadovoljijo. Ne potrebujejo veliko časa, da se navdušijo nad privlačno osebo. Zaradi svojega spolnega nagona so pogosto v središču pozornosti. Vedno izberejo seks namesto ljubezni.

Profimedia

Čeprav niso pretirano ljubeči ali sentimentalni, so intenzivni ljubimci in se pogosto trudijo, da bi ljubezensko srečanje naredili bolj čutno, poroča Pinkvilla.

4. Bik

Biki imajo močne spolne fantazije. Pomembno jim je, da najdejo čednega, visokega in energičnega partnerja. Sploh se trudijo, da bi ugotovili, kaj jim je všeč in kaj ne na njihovem partnerju.

Ko so v razmerju, raje izpolnjujejo svoje fantazije, namesto da ohranjajo odnos prijeten in romantičen. Biki obožujejo različne vrste užitkov in so vedno pripravljeni poskusiti nove stvari v spalnici.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.