N.Z. | 18. 7. 2022, 12:23

21 jasnih znamenj, da vas nekdo sanja

profimedia

Se kdaj vprašate, ali tudi drugi ljudje kdaj sanjajo vas tako, kot vi sanjate o njih?

Ker smo prek kolektivno nezavednega vsi povezani drug z drugim, obstajajo znamenja, ki nam jih o tovrstnih povezavah pošilja vesolje.

V nadaljevanju povzemamo 21 znakov, da nekdo sanja o vas.

1. Pojavljati se začnejo v vaših sanjah.

Prva misel, ki se vam je ob tem porodila, bi lahko bila nekoliko cinična: ’Ne ga s*at? Res čudno, ja.’ Pa vendar velja, da v kolikor sanjate nekoga iz resničnega življenja, za to vedno obstaja nek razlog.

Naključij ni in zato takšnih sanj ne gre zanemariti kot ’butaste sanje’. Nasprotno. Gre za pomenljivo znamenje, da med vama obstaja posebna povezanost.

Razlog, da sanjate prav to osebo in ne koga drugega, seveda lahko tiči v dejstvu, da o njih veliko razmišljate, vaše nezavedno pa razvozlava, zakaj se z njimi tako veliko ukvarjate in kakšna so resnična čustva v ozadju.

Morda gre za nekoga, ki vam predstavlja svetel zgled, morda si želite romantične navezanosti ali pa gre za čisto nekaj tretjega. Vaš um vam skuša sporočiti, da se v povezavi z dotično osebo skriva nekaj, kar potrebujete ali si želite.

In nadvse pogosto se dogaja, da: ko vi sanjate drugega, on sanja vas!

2. Naenkrat dobite od njih klic ali sporočilo prek družbenih omrežij.

Ne glede na to, da se že dolgo poznata, vam ne pade na pamet, da bi ga/jo kar tako, brez razloga, poklicali. Pa vendar se vsake toliko ujamete, da razmišljate na način: ’Res me zanima, kaj ta trenutek počne in kako je’.

Vesolje je vašo energijo projiciralo v njihov nezavedni um (neredko se te nato izrazijo v sanjah) in pri njih vzbudilo podobne občutke. In seveda so postali radovedni. Vi ne bi bili?

3. Nenavadno pogosto slišite omeniti njihovo ime.

Gre za pomenljivo znamenje, da ta oseba sanja o vas.

Ko naenkrat in brez pomenljivega razloga začnete vsepovsod videvati njihovo ime, gre za zanesljivi znak vesolja, da ta človek veliko razmišlja o vas (in vas kdaj tudi sanja).

Vesolje očitno meni, da si imata v tem življenju še gotovo kaj dati.

4. Naenkrat imate napade kihanja.

Predstavljajte si: hodite po ulici in nato naenkrat začnete kihati, ne da bi za to imeli kakšen razlog (v obliki cvetnih alergenov iz okolja).

Gre za gotov znak, da se nekomu pojavljate v sanjah. Te so se lahko zgodile že pred dnevi ali pa celo tedni. Na nivoju nezavednega čas namreč ne teče zgolj linearno.

In zakaj ravno kihanje? Tik preden kihnete, se fizična energija razširi, te vrste energija pa vas na fizičnem nivoju (celo v DNK) spreminja. Telo nato skuša ponovno vzpostaviti ravnovesje prav s pomočjo kihanja.

Če torej ne gre za alergijo, hkrati pa lahko izključite tudi prehlad ali gripo, gre gotovo za znamenje, da nekdo o vas razmišlja in o vas sanja.

5. Naenkrat imate deja vu.

Občutek, da ste nekje že bili in dano že doživeli, je sporočilo univerzuma, da se zbudite in postanete bolj pozorni.

Nenadni občutki deja vuja so še en znak, da nekdo tam zunaj sanja o vas. Lahko gre za nekoga, ki je že dolgo del vašega življenja, ali pa nekoga, ki se je v vaših sanjah šele začel pojavljati.

Ko občutite te vrste senzacij, je na novo vzpostavljanje dušnih povezav (ki pogosto potekajo prek sanj) povsem validen in pogost razlog.

6. Vaša vibracija se nenadoma dvigne.

Tudi to je znak, da nekdo sanja o vas.

Razlog za to je, da se morate ’zbuditi’. Bolj pozorni morate postati na vse, kar vas obdaja, in se globlje zazreti vase. Ko vam nekdo prihaja bližje ali skuša nekako vzpostaviti stik z vami, njegovo osebno energijsko polje začne vibrirati na višjih frekvencah.

Za vas se lahko začnejo bolj zanimati prav zaradi sanj, v katerih ste se začeli pojavljati. Njihov nezavedni um jim morda sporoča, da je dušna povezava z vami pomenljivejša, kot so doslej verjeli.

7. Naenkrat o njih veliko razmišljate.

Ne veste zakaj, ampak naenkrat se nanje pogosto spomnite.

Razlog za to tiči verjetno v nezavednem umu, ki si želi razvozlati in bolje razumeti situacijo.

In ko se to zgodi, je verjetnost, da se pojavljate v njihovih sanjah, precejšnja.

8. Začneta se srečevati na najbolj neobičajnih mestih.

Še eno veliko znamenje, da vas sanjajo.

Če začnete določeno osebo srečevati na krajih, kjer je običajno ne srečujete, obstaja možnost, da ima vesolje na zalogi neke načrte z obema.

Morda se je oseba končno odprla za možnost posebne dušne povezave, lahko pa vse to pomeni tudi čisto nekaj drugega. Dejstvo, da se nenadoma vsepovsod srečujeta, kaže na potrebo, da bi se morala povezati tudi na višjih ravneh.

Vesolje deluje na skrivnostne načine, na nas pa je, da nekako sproti dekodiramo, kaj se skriva v ozadju. Morda gre za ljubezen ali celo strast, kaj lahko pa tudi za nekaj čisto tretjega.

9. Vsepovsod se začne pojavljati RDEČA barva.

Če naenkrat vsepovsod vidite izstopati rdečo, je to znak, da vas nekdo tam zunaj sanja.

Rdeča barva pooseblja privlačnost in strast. Če ste naenkrat obdani s to barvo, je to jasen znak, da si nekdo prizadeva (na romantičen način) priti bližje k vam.

Rdeča se lahko pojavlja v obliki rdečih rož, tenisk, avtomobila ali žoge.

10. Ušesa vam ’gorijo’.

Samo ’staroljudske čenče’, boste rekli, a jih ni malo, ki v tem vidijo znamenje vesolja.

Se vam je kdaj zgodilo, da ste se znašli v položaju, ko ste naenkrat začutili, da vam ’gorijo’ ušesa’? Na videz brez razloga so postala rdeča in na otip nenavadno vroča.

Če niste ravno v menopavzi, gre te vrste senzacijo povezati z dejstvom, da vas nekdo tam zunaj sanja.

11. Imate občutek, da vas opazujejo.

Če se to dogaja, ko ste npr. pod prho, velja, da ste takrat posebno ranljivi, kar hkrati pomeni, da je vaše nezavedno veliko bolj aktivno kot sicer. Dani trenutek zato morda ’izkoristi’ za to, da vas obvesti, da nekdo o vas razmišlja in sanja. Nezavedno namreč o tem neprestano dobiva informacije, le vam jih težje preda, ker ste tako zaposleni z vsakdanjimi skrbmi.

Vse, kar morate zdaj dognati, je, da ugotovite, za koga gre.

12. Intuitivno to jasno veste.

Vaš um je izjemno močno orodje. S pomočjo intuicije nam je lahko naenkrat jasno, da se dogaja nekaj pomembnega.

Intuitivni preblisk, da je s tem povezana prav ta konkretna oseba, je jasen znak, da vas ta tudi sanja.

13. Dobili ste ’poljub’ metulja.

Po svetu hodite in se brigate le zase, ko naenkrat od nekod prileti metulj in pristane na vas.

Gre za pomemben znak, da nekdo sanja o vas.

Vesolje ima vpogled v vse, kar se dogaja v naših umih in občasno kakšno misel, sliko ali čustvo ’prepošlje’ tudi naprej. Od moči vaše intuicije je odvisno, ali boste znali dekodirati ’sporočilo’ in ’pošiljatelja’.

14. Naenkrat se vam zazdi, da se je pod vašimi nogami stresla zemlja.

Seveda ne gre za pravi potres ali vulkanske aktivnosti.

Ste kdaj izkusili nenavaden občutek, kot da so se pod vašimi nogami zatresla tla, pa čeprav za to ni bilo vidnega razloga?

Razlog bi lahko bil to, da je nekdo sanjal o vas.

Postanite pozorni na nenadne občutke tresenja, saj bi vas ta lahko usmerila k osebi, ki vas sanja.

15. Pojavlja se v tarot kartah.

Če ste vešči branja iz tarot kart, bodite pozorni, ko se pogosteje začneta pojavljati karti zvezde ali ljubimcev. To sta jasna znaka, da vas nekdo sanja.

In zapomnite si: karte NIKOLI ne lažejo!

16. Dobite napad kolcanja.

Ta zoprna zadeva pride, nekaj časa vztraja in gre praktično nenadoma.

Kolcanje je običajno posledica tega, da smo prehitro jedli ali pili. Pa vendar, obstaja tudi spiritualna razlaga za ta sicer fizični pojav in o tem govori tudi stara ljudska modrost, ki pravi: nekdo misli nate.

In če na nas misli, nas pogosto tudi sanja.

17. Vaše veke začnejo trzati.

To se včasih zgodi in brez skrbi, ne gre za kakšno hudo zdravstveno težavo.

V spiritualnem pomenu vas nezavedno obvešča, da nekdo zelo verjetno sanja o vas.

18. Zaslišite pesem, ki vas spomni nanje.

Mudi se vam, ste sredi opravkov, ko naenkrat do vas pride zvok pesmi, ki vas spomni na točno določeno osebo.

Gre za znamenje univerzuma, s katerim vas obvešča, da nekdo sanja o vas in da se bodo vajine poti kmalu križale.

19. Naenkrat se začnejo dogajati sinhronicitete.

Naj gre za točno določeno številko, simbol ali predmet, zares nenavadno (skoraj strašljivo) je, kako naenkrat to vidite vsepovsod.

Ni naključij, zato gre pojav vzeti kot eno največjih sporočil vesolja, ki vas želi osvestiti za dejstvo, da vas nekdo sanja.

Zakaj?

Zato, ker je med vama nek dušno-energijski dogovor, ki se bo razkril v bližnji prihodnosti.

20. Naenkrat o njih dobivate jasne uvide.

Naj gre za nekoga, v katerega sta bili nekoč zaljubljeni, ali pa ste dotično osebo šele spoznali, uvidi se začnejo kar sami pojavljati v vašem telesu in umu.

Gre za eno od bolj nenavadnih znamenj, da vas nekdo sanja.

Na nezavedni ravni to dejstvo že veste, zdaj pa si vaše nezavedno krčevito prizadeva razvozlati, zakaj se to dogaja.

21. Bolj se zavedajo vaše prisotnosti.

Seveda se vam tako lahko le zdi (in se vaš um le poigrava z vami), pa vendar: če se vam zdi, da se nekdo konkretno bolj zaveda vaše prisotnosti, je trenutek pravi, da stopite korak nazaj in v miru analizirate novo nastalo situacijo.

Če gre za nekoga, ki vas pred tem ni imel za mar, zdaj pa ga naenkrat začnete zanimati, z vami očitno želi navezati stik in vas zaplesti v pogovor, ste si lahko prepričani, da se je pred tem gotovo že zgodil prvi stik v njegovih sanjah.

In obstaja razlog, zakaj je ta stik pomemben za vaju oba.

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.